- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ξανά φαβορί για το Champions League η Σίτι

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Μάντσεστερ Σίτι είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Champions League, σύμφωνα με τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών. Το 2021 έχασε τον τίτλο στον τελικό με την Τσέλσι, όταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα αποφάσισε να παίξει ένα τέτοιο ματς χωρίς αμυντικό χαφ. Φέτος βρήκε μπροστά της στον ημιτελικό μια Ρεάλ (και έναν Καρίμ Μπενζεμά) σε αποστολή. Θα είναι η τρίτη φαρμακερή;

Με αιχμή του δόρατος τον Έρλινγκ Χάλαντ, η Μάντσεστερ Σίτι είναι η εκλεκτή των μπουκ για το Champions League, έναν τίτλο που δεν έχει κατακτήσει ποτέ. Ελάχιστα πίσω της η εγχώρια βασική της αντίπαλος, η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ, αρκετά ανανεωμένη τη νέα σεζόν. Πιο πίσω συναντάμε την Παρί Σεν Ζερμέν και την Μπάγερν Μονάχου.

Πού είναι όμως η κάτοχος του τίτλου; Η ομάδα που μετράει 14 τίτλους στο Champions League; Ο λόγος φυσικά για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είναι στην πέμπτη θέση των αποδόσεων της bet365, παρέα με την Τσέλσι και λίγο μπροστά από την Μπαρτσελόνα.

Στα καθ’ ημάς, η πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League προσφέρεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ (3.30), ενώ στο 1.30 βρίσκουμε τον αποκλεισμό από τα προκριματικά. Πολλά βέβαια θα κριθούν και από την κλήρωση τόσο στον δεύτερο όσο και στον τρίτο προκριματικό, εφόσον προκριθεί εκεί.