- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος: Εκπαίδευση εκπαιδευτών ενηλίκων από το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Πειραιώς στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του στον τομέα της δια βίου μάθησης, οργανώνει και υλοποιεί σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΑΠΟΨΗ σε όλη την επικράτεια και σε κύκλους, το επιμορφωτικό πρόγραμμα «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ»  διάρκειας 200 ωρών.

Το πρόγραμμα υλοποιείται με τη μέθοδο της  εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, με την υποστήριξη του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης ΕΚΕΔΙΜ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ.

Με το συγκεκριμένο Σεμινάριο εξασφαλίζετε απευθείας συμμετοχή στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ!!!

Η συγκεκριμένη εκπαιδευτική δράση αποτελεί ερευνητικό αυτοχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα του Κέντρου Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς (ΚΕΠΠ).

Οι απόφοιτοι του προγράμματος πέραν της ενίσχυσης των ικανοτήτων , δεξιοτήτων και της Εκπαιδευτικής Επάρκειας τους στην εκπαίδευση ομάδων ενηλίκων, στο γνωστικό αντικείμενο της ειδικότητάς τους, προετοιμάζονται για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας εκπαιδευτών της μη τυπικής εκπαίδευσης του ΕΟΠΠΕΠ.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΔΩ!!!

Το Επιμορφωτικό Πρόγραμμα απευθύνεται σε:

Μεθοδολογία Εκπαίδευσης:

Η μεθοδολογία εκπαίδευσης ακολουθεί το μοντέλο της «μεικτής μάθησης» (Blended Learning) και περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων 180 ώρες ασύγχρονης εκπαίδευσης, 12 ώρες σύγχρονης εκπαίδευσης, οι οποίες περιλαμβάνουν on line τηλεκπαίδευση και 8 ώρες δια ζώσης παρουσία και συμμετοχή στο διαδραστικό εργαστήριο μικροδιδασκαλίας, στο οποίο προσομοιώνονται οι διαδικασίες που ακολουθούνται στις εξετάσεις του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ).

Διδακτικές ενότητες:

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος πατήστε ΕΔΩ

Παροχές Προγράμματος:

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΔΩ!!!

 

Εγγραφές Καθημερινά…

 

Γραμματειακή υποστήριξη ΕΚΕΔΙΜ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Αγ. Αντωνίου και Καρατάσου Γωνία, Βέροια

τηλ: 2331021061 – 2331120331

κιν: 6973928402

ώρες επικοινωνίας 08:00- 21:00

site: http://ekedim-verias.gr/

FB:Εκεδιμ Βεροίας- Θεοχαρόπουλος

Email: ekedimtheoxas@gmail.com