- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Εκλογές και νέο Δ.Σ. – Με Δημήτρη Αλεξιάδη πρόεδρο ο ΠΑΣ Φλώρινα

Εκλογές και ανάδειξη νέου Δ.Σ. είχαμε εχθές Τρίτη 26 Ιουλίου στον ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ. Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν μετά την εναρμόνιση του καταστατικού της ομάδας σύμφωνα με τις επιταγές της γ.γ. αθλητισμού και την αλλαγή του αριθμού των συμβούλων από δεκατρείς σε εφτά. Το νέο δ.σ. προέκυψε ουσιαστικά ως συνέχεια της προηγούμενης διοίκησης που ανέλαβε και έφερε εις πέρας το δύσκολο κομμάτι λειτουργίας της ομάδας μετά την απαιτητική και επίπονη χρονιά στη Γ Εθνική. Με την εμπειρία των δύο προηγούμενων ετών εν μέσω πανδημίας, η νέα διοίκηση είναι αποφασισμένη να οδηγήσει την ομάδα του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ένα σκαλί παραπάνω μέσα από νέες ιδέες και βιώσιμη λειτουργία.

Ο Δημήτρης Αλεξιάδης θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας ως πρόεδρος, ο Σωτήρης Τασομήνης αναλαμβάνει χρέη αντιπροέδρου, ο Στέφανος Μαυρουδής γενικός γραμματέας, ο Κώστας Κωνσταντίνου ταμίας και ο Γιώργος Ντούρος έφορος αθλημάτων. Στο νέο σχήμα ουσιαστικά προστέθηκαν 2 άτομα με μεγάλη εμπειρία και αποδεδειγμένη αγάπη για τον σύλλογο,  ο Κώστας Μαρκούλης που από τη δεκαετία του ’90 είναι κοντά στην ομάδα και ο Τάκης Παπαθανασίου που έχει περάσει από όλα τα πόστα του συλλόγου (παίχτης, προπονητής, γενικός αρχηγός και τεχνικός διευθυντής) αλλά για πρώτη φορά ως μέλος του συμβουλίου.

Στόχος της ομάδας είναι  να επιστρέψει στις ανώτερες κατηγορίες και ήδη το δ.σ. και το προπονητικό team εργάζονται πάνω σε αυτό κάνοντας τις πρώτες κινήσεις. Η νέα διοίκηση θα ήθελε να ευχαριστήσει τα μέλη που αποχώρησαν  αποχώρησαν για την προσφορά τους στον σύλλογο.