- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ενοικιάζεται διαμέρισμα στην Κ. Τούμπα

Ενοικιάζεται διαμέρισμα, 2ου ορόφου (υπερυψωμένος σαν 3ος), 69.00 μ2, διαμπερές, με ασανσέρ, στην περιοχή Άγιος Φανούριος στην Κ. Τούμπα.

Το διαμέρισμα αποτελείται από κουζίνα, πλήρως εξοπλισμένη (ψυγείο, κουζίνα, τραπέζι καρέκλες), μπάνιο, 1 ευρύχωρο δωμάτιο και 1 μεγάλο σαλόνι (ή 2ο δωμάτιο).

Το διαμέρισμα είναι πλήρως ανακαινισμένο, με θερμομονωτικά κουφώματα, θωρακισμένη πόρτα, εντοιχισμένη ντουλάπα, πλακάκια, laminate και ξύλο στα πατώματα. Έχει γίνει πλήρης αντικατάσταση ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Η θέρμανση είναι ατομική, φυσικού αερίου και η ψύξη με a/c. Σε όλο το μήκος των δύο μπαλκονιών, υπάρχουν μεταλλικές τέντες. Σε περίπτωση που επιθυμεί ο ενοικιαστής δίνεται μερικώς επιπλωμένο, με δίφυλλη ντουλάπα, συρτάριερα, βιβλιοθήκη, γωνιακό καναπέ.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά δίπλα από στάση λεωφορείου (Νο 12) και από μελλοντική στάση Μετρό (Παπάφειο). Σε σύντομη απόσταση βρίσκονται τα Πανεπιστήμια. Στην περιοχή είναι εύκολη η εύρεση πάρκινγκ. Πολύ κοντά υπάρχουν σχολεία, σούπερ μάρκετ και άλλα χρήσιμα σημεία της περιοχής.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6972887154

Εμβαδόν: 69μ2, 1ΔΣΚΜπ

Όροφος: 2ος (υπερυψωμένος)

Έτος κατασκευής: 1978

Έτος ανακαίνισης: 2009

Διεύθυνση: Κίμωνος, κ. Τούμπα

Θέρμανση – Ψύξη: Ατομικό Φυσικό Αέριο – A/C

Τιμή: 490 ευρώ