- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Γ. Αντωνιάδης: Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι εδώ παρούσα με έργα δεκάδων εκατομμυρίων που θα δώσουν ανάπτυξη και δουλειές στη Φλώρινα

Την Π.Ε. Φλώρινας επισκέφτηκε την Τετάρτη 6/07/2022, πολυμελές κυβερνητικό κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον Υπουργό Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλο Νικόλαο, και τους κ.κ. Υφυπουργό Υποδομών κ. Καραγιάννη Γεώργιο, Γενικό Γραμματέα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης κ. Γαλαμάτη Δημήτριο, Βουλευτή Κέρκυρας κ. Γκίκα Στέφανο, Βουλευτή Κοζάνης κα. Βρυζίδου Παρασκευή και Βουλευτή Φλώρινας κ. Αντωνιάδη Ιωάννη.

Οι ανωτέρω κυβερνητικοί αξιωματούχοι πραγματοποίησαν σειρά επισκέψεων σε φορείς του νομού, συλλόγους και επιχειρήσεις ( Π.Ε Φλώρινας, Δήμο Φλώρινας, Δήμο Αμυνταίου, 1ο Σύνταγμα Πεζικού, Ε.Φ. Νίκης, Μητρόπολη, Νοσοκομείο, ΚΕΦΙΑΠ,, Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας, ΕΒΕ, Εμπορικό Σύλλογο Αμυνταίου, ΕΑΣ Φλώρινας και Αμυνταίου , ΔΕΕΠ και ΔΗΜ.Τ.Ο). Καθ’ όλη τη διάρκεια των συναντήσεων τόσο οι κ. Υπουργοί, ο κ. Γενικός Γραμματέας όσο και οι κύριοι βουλευτές, ενημέρωσαν τους τοπικούς φορείς για όλα τα μεγάλα έργα που σχεδιάζονται και υλοποιούνται στην Π.Ε Φλώρινας και ανέλυσαν τα πλεονεκτήματα και τα ισχυρά κίνητρα που δίνει ο νέος Αναπτυξιακός νόμος και το Σχέδιο Δίκαιης Μετάβασης για την περιοχή. Παράλληλα άκουσαν με προσοχή και κατέγραψαν τα αιτήματα που τους τέθηκαν από τους φορείς.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος επισκέφτηκε το 1ο Σύνταγμα Πεζικού Φλώρινας καθώς και το Ε.Φ Νίκης. Ο κ. Υπουργός συνομίλησε με στελέχη και στρατιώτες και επισήμανε για ακόμα μια φορά πως η βούληση τόσο του ιδίου όσο και της κυβέρνησης είναι η παραμονή και η ενίσχυση του 1ου Συντάγματος Πεζικού.

Η περιοδεία του κυβερνητικού κλιμακίου ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στα γραφεία της ΔΕΕΠ Φλώρινας, την συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και την διευρυμένη σύσκεψη των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης ευχαρίστησε τους αξιωματούχους της Κυβέρνησης για την παρουσία τους στο νομό. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε « Οι συχνές παρουσίες υπουργών και στελεχών καταδεικνύουν το έμπρακτο ενδιαφέρον του ίδιου του πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης για την περιοχή. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι εδώ παρούσα με έργα δεκάδων εκατομμυρίων που θα δώσουν ανάπτυξη και δουλειές στην Φλώρινα.

Τέλος ο κ. Αντωνιάδης μετά το πέρας της επίσκεψης του κυβερνητικού κλιμακίου επισκέφτηκε το Αμμοχώρι όπου πραγματοποιήθηκε δωρεάν οπτομετρική εξέταση ματιών υπό την αιγίδα της Γραμματείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας και της κοινότητας Αμμοχωρίου (με την ευγενική χορηγία του οπτικού ομίλου Κάτανα Χάρη).