- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Η τελετή αποφοίτησης του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Φλώρινας και του παραρτήματος Αμυνταίου (video,pics)

Η τελετή αποφοίτησης και παράλληλα ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Φλώρινας και του παραρτήματος Αμυνταίου πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη στην Ταράτσα του ξενοδοχείου Λύγκος.

Η όλη εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του διευθυντή του του σχολείου Γιώργου Κυριακού και ακολούθησαν χαιρετισμοί της αντιδημάρχου Σοφίας Φουδούλη, της αντιδημάρχου Αμυνταίου Ελένης Γυρίκη και του αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Βόσδου.

Στη συνέχεια έγινε μια σύντομη παρουσίαση του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας από την Υποδιευθύντρια Αθηνά Γαρδάνη και ακολούθησε ενημέρωση για τον ρόλο των Συμβούλων από τους Ματθαίο Καργάκη και Σταυρούλα Παπανικολάου.

Παράλληλα, παρουσιάστηκαν τα projects «Κηπουρική: Λαχανόκηπος», «Διατροφή – Παραδοσιακές Συνταγές» και «Παραδοσιακές Συνταγές από το Αμύνταιο», ενώ εκπαιδευόμενοι του Α’ και Β’ Κύκλου παρουσίασαν τις προσωπικές εμπειρίες τους από το Σ.Δ.Ε.

Στην εκδήλωση εμφανίστηκε και η χορωδία του σχολείου, υπό τη διεύθυνση της καθηγήτριας μουσικής Ξένιας Τσαφκοπούλου και τέλος προβλήθηκαν videos με μαρτυρίες εκπαιδευομένων και στιγμιότυπα από την φετινή σχολική χρονιά.

Ακολούθησε η απονομή των απολυτηρίων και η εκδήλωση έκλεισε με χορό.