- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήρια επιστολή Ζήση Σολάκη

Δια της παρούσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εκ βαθέων, εγώ και η οικογένεια μου, τον κο Γεώργιο Καραπαναγιωτίδη, Καρδιοχειρουργό και Επίκουρο Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ., για την απόλυτα επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθην και που πραγματοποίησε ο ίδιος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ». Εξαίρετος επιστήμονας, με άριστη επαγγελματική κατάρτιση και ήθος, έφερε εις πέρας μια απαιτητική επέμβαση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επιδεικνύοντας εξ’ αρχής έντονο ενδιαφέρον προς το πρόσωπο μου.

Απευθύνουμε επίσης θερμές ευχαριστίες και προς το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου, για την άψογη συμπεριφορά του, τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και την καθημερινή φροντίδα που μου παρείχαν καθ’ όλη την διάρκεια της εκεί παραμονής μου.

Τέλος, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά και τον εξαίρετο επιστήμονα – ιατρό της πόλης μας, κο Νικήτα Κακκαβά, Καρδιολόγο Φλώρινας, για την συνεχή και στενή παρακολούθηση της κατάστασης της υγείας μου με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο, την σωστή εκ μέρους του κατεύθυνση και την αμέριστη συμπαράσταση του τόσο πριν όσο και μετά την παραπάνω επέμβαση.

Με τιμή,

Οικογένεια Ζήση Σολάκη