- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήριες επιστολές προς το Νοσοκομείο Φλώρινας

Προς Διοικητή Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας κ. Γεώργιο Μάντσο

 

Αξιότιμε Διευθυντή

Είναι πολύ δύσκολο να περιγράψω με λόγια την αγάπη, την ευγένεια, την τρυφερότητα, την οικειότητα και το ζεστό οικογενειακό κλίμα που βίωσα κατά τη διάρκεια της σύντομης νοσηλείας μου στο Νοσοκομείο σας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη Διοίκηση και όλο το ανθρώπινο δυναμικό που προσφέρει καθημερινά τον καλύτερο του εαυτό για την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου.

Ιδιαιτέρως, θα επιθυμούσα να συγχαρώ τον άξιο Διευθυντή, κ. Κωνσταντίνο Δημάκη,και το ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου σας για το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και κυρίως για την ενσυναίσθηση, το χιούμορ και το μεγαλείο ψυχής που τους διακρίνει στην αντιμετώπιση κάθε περιστατικού. Με την εξατομικευμένη φροντίδα τους αποδεικνύουν ότι διαθέτουν υψηλά αποθέματα σεβασμού στην προσωπικότητα κάθε νοσηλευόμενου και τον βοηθούν να νιώθει σημαντικός.

Εύχομαι να διατηρείται πάντα τη δύναμη, το κέφι και την αφοσίωση στο επιστημονικό και κοινωνικό σας έργο.

Πτολεμαΐδα, 8 Αυγούστου 2022

Θέμης Απατσίδης


Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τον Διευθυντή κ. Κων/νο Δημάκη και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Χειρουργικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που μου παρείχαν στην πρόσφατη, σύντομη  περιπέτεια της υγείας μου.

Η ευγένεια, η προθυμία και ο επαγγελματισμός που συνάντησα κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου με εντυπωσίασαν και αξίζουν κάθε έπαινο. Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, εύχομαι σε όλους να παραμείνουν ακούραστοι και προσηλωμένοι στο σημαντικό έργο που επιτελούν.

Πτολεμαΐδα, 8 Αυγούστου 2022

Κοσμίδης Μάκης