- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Με αγιασμό η έναρξη της νέας χρονιάς για τις Ελπίδες Φλώρινας (pics)

Την Δευτέρα 29 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός των Ελπίδων Φλώρινας, στις εγκαταστάσεις του Balla D’ Oro, για την έναρξη της νέας χρονιάς.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο Δήμαρχος της πόλης κ. Γιαννάκης Βασίλης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φλώρινας κ. Αντωνιάδης Κώστας και πλήθος κόσμου.

Παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές εμφανίστηκαν με μεγάλη όρεξη για να διδαχτούν το ποδόσφαιρο από τους προπονητές των Ελπίδων. Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα του ανδρικού τμήματος για τη σεζόν 2022-2023, μια χορηγία από το κατάστημα ένδυσης 2twoBlock και το πρατήριο καυσίμων Δελκούση Florina Oil.

Το προπονητικό team των Ελπίδων Φλώρινας ενισχύθηκε με τον κ. Βουλιώτη Χρήστο, ο οποίος θα αγωνίζεται και στο ανδρικό τμήμα του συλλόγου ως ποδοσφαιριστής.

Η διοίκηση του συλλόγου προέβη στην πρόσληψη του κ. Βουλιώτη ως προπονητή στα τμήματα υποδομών, εντυπωσιασμένη από το πλούσιο βιογραφικό του (έχει δουλέψει ως προπονητής σε ακαδημίες της Κρήτης και της Θεσσαλονίκης και έχει αγωνιστεί με επιτυχία ως ποδοσφαιριστής σε ομάδες των Ιωαννίνων, της Κρήτης και της Θεσσαλονίκης).

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους!!!