- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Νεανικά και μοντέρνα γυναικεία μαγιό σε μεγάλα μεγέθη – Τα πιο trendy ολόσωμα και μπικίνι plus size για καθηλωτικές εμφανίσεις

Περιττά κιλά; Ε και λοιπόν; Αγαπήστε το σώμα σας όπως είναι και απολαύστε τις πιο μοναδικές διακοπές με νεανικά και μοντέρνα plus size μαγιό σε μεγάλα μεγέθη, ειδικά για ζουμερές καμπύλες που θέλουν να δείχνουν εντυπωσιακές! Ξεχάστε τις βαρετές επιλογές που δεν σας αντιπροσωπεύουν και αναδείξτε το με τις πιο στυλάτες επιλογές! Τα ολόσωμα γυναικεία μαγιό plus size αλλά και τα καυτά μπικίνι plus size που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα estring είναι σχεδιασμένα για σένα που αγαπάς το σώμα σου και ξέρεις να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή.

Βγείτε στην παραλία με αυτοπεποίθηση επιλέγοντας έξυπνα τα γυναικεία μαγιό σε μεγάλα μεγέθη που σας χαρίζουν μοναδική εμφάνιση. Με ειδικό σχεδιασμό που αναδεικνύει τις εντυπωσιακές σας καμπύλες, ενώ ταυτόχρονα συσφίγγει και αποκρύπτει τυχόν ατέλειες, τα νεανικά γυναικεία μαγιό plus size είναι η απόλυτη επιλογή για καθηλωτικές εμφανίσεις φέτος το καλοκαίρι!

Δείτε στη συνέχεια τις top seller προτάσεις από το ηλεκτρονικό κατάστημα estring

Με έξυπνο print

Η top επιλογή στα γυναικεία μαγιό σε μεγάλα μεγέθη, είναι όταν το print και το σχέδιο τους είναι τέτοιο που αναδεικνύει τις ζουμερές σας καμπύλες, χωρίς να τονίζει τις ατέλειες. Σε αυτό ακριβώς τον έξυπνο σχεδιασμό βασίζεται το ροζ μαύρο μπικίνι plus size της Lorin, αφού δημιουργεί ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Το μαύρο χρώμα όπως όλες ξέρουμε αδυνατίζει κι έτσι το bottom κάνει την περιφέρεια και τη λεκάνη να φαίνονται πιο στενές. Ταυτόχρονα, ο συνδυασμός του μαύρου με το έντονο ροζ στο μπούστο, τονίζει το στήθος σας και το κάνει να φαίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό. Από τις κορυφαίες επιλογές σε νεανικά γυναικεία μαγιό μεγάλα μεγέθη, το συγκεκριμένο μοντέλο της Lorin θα σας κάνει σταρ της παραλίας. Δες όλη την συλλογή σε μπικίνι plus size.

Για σώμα κλεψύδρα

Στα ολόσωμα γυναικεία μαγιό plus size πρωταγωνιστεί το μπλε σκούρο σχέδιο της Lorin που σας χαρίζει εντυπωσιακό σώμα κλεψύδρα, χάρη στο έξυπνο σχέδιο του. Με πρωτότυπο abstract print στο μπροστά μέρος που το κάνει από τα πιο μοντέρνα γυναικεία μαγιό, συνδυάζεται με έξυπνο κόψιμο σε σκούρο μπλε στα πλάγια, που ακολουθεί το σχήμα της κλεψύδρας και δίνει αυτήν ακριβώς την εικόνα στη σιλουέτα σας. Επιλέξτε το πιο hot από τα ολόσωμα γυναικεία μαγιό plus size και απολαύστε τις διακοπές σας με στυλ.