- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Πάρε τον έλεγχο: Ηλιακή κάμερα με Sim και ρολόι με μέτρηση πίεσης και παλμών, τα αγαπημένα προϊόντα του Gadget 1

Φεύγετε για διακοπές και ανησυχείτε για το σπίτι ή την επιχείρησή σας; Θέλετε να νιώθετε απόλυτη ασφάλεια και να έχετε τον πλήρη έλεγχο του τι συμβαίνει στον χώρο σας ακόμα κι όταν δεν είστε εκεί; Η αυτόνομη ηλιακή κάμερα με sim εξωτερικού χώρου, είναι εκεί όταν λείπετε και σας δίνει πλήρη αναφορά του τι συμβαίνει στην επιχείρησή σας κάθε στιγμή, καταγράφοντας τα πάντα, ακόμη και σε συνθήκες που άλλες κάμερες θα αδυνατούσαν να λειτουργήσουν.

Κι αν θέλετε να έχετε πλήρη έλεγχο και των σωματικών σας λειτουργιών κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, το ρολόι με μέτρηση πίεσης και παλμών, που μετράει και το οξυγόνο, είναι το απόλυτο smartwatch για σένα που δε θέλεις να σου ξεφεύγει τίποτα!

Δείτε τα αγαπημένα προϊόντα για όσους θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο και στις διακοπές τους και αποκτήστε τα σε μοναδικές προσφορές.

Βλέπει και σας ενημερώνει

Τώρα που η εγκληματικότητα έχει ανέβει σε νέα ύψη, η κάμερα ασφαλείας είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους. Τι γίνεται όμως όταν ο χώρος στον οποίο θέλετε να την τοποθετήσετε δεν μπορεί να υποστηρίξει ηλεκτρολογικό σύστημα ασφαλείας; Εδώ έρχεται να κάνει τα μαγικά της η κορυφαία 4G ηλιακή κάμερα με sim. Μία αυτόνομη και ασύρματη κάμερα εξωτερικού χώρου, που λειτουργεί με ηλιακά πάνελ και καταγράφει με κάρτα sim κάθε κίνηση που συμβαίνει στο χώρο σας. Επαναφορτίζεται μόνη της χάρι στα ηλιακά πάνελ που διαθέτει και αντέχει σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες και αντίξοες καιρικές συνθήκες, περισσότερο από κάθε άλλη εξωτερική κάμερα. Επιπλέον, χάρη στον ειδικό ευρυγώνιο φακό της μπορεί να καταγράψει ολόκληρο τον χώρο, ενώ αμέσως μόλις ανιχνεύσει κίνηση, σας στέλνει ειδοποίηση στο κινητό ή το τάμπλετ σας, ώστε να είστε πλήρως ενημερωμένοι για το τι συμβαίνει στις εγκαταστάσεις σας, ακόμα κι όταν δεν βρίσκεστε στην περιοχή.

Όλες οι μετρήσεις στο χέρι σας

Από τα πιο αγαπημένα προϊόντα που πρέπει να έχετε οπωσδήποτε μαζί σας στις διακοπές, είναι το ρολόι μέτρησης πίεσης και παλμών. Ένα εξαιρετικά λειτουργικό smartwatch, που μετράει την πίεση, τους παλμούς και το οξυγόνο σας, ώστε να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή τι ακριβώς συμβαίνει στο σώμα σας και να αναζητήσετε έγκαιρα βοήθεια αν νιώθετε ότι μπορεί να χρειαστεί.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα gadget 1 θα βρείτε το κορυφαίο smartwatch ρολόι μέτρησης πίεσης και παλμών που συνδέονται και με application στο κινητό για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις και να έχετε τον πλήρη έλεγχο στο χέρι σας κάθε στιγμή.

Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα Gadget One και αναζητήστε την κορυφαία αυτόνομη ηλιακή κάμερα εξωτερικού χώρου με κάρτα sim και το υπερσύγχρονο ρολόι με μέτρηση πίεσης και παλμών για να κάνετε ξένοιαστες διακοπές με ασφάλεια.