- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Στην Κ19 του Παναιτωλικού ο Βαλάντης Μάνος των Ελπίδων Φλώρινας

Η διοίκηση των Ελπίδων Φλώρινας ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναιτωλικός για τη μεταγραφή του Μάνου Βαλάντη στην Κ19 της ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Η παραγωγή ταλέντων συνεχίζεται για τον σύλλογο μας. Ο νεαρός Βαλάντης ανήκε στο σύλλογο από πολύ μικρή ηλικία και μέσα από τη συστηματική προπόνηση κατάφερε να κάνει το μεγάλο άλμα, δείχνοντας πως στην ακαδημία του συλλόγου γίνεται εξαιρετική δουλειά. Ο Βαλάντης πραγματοποίησε μια πολύ καλή ποδοσφαιρική χρονιά, ως ηγέτης των Ελπίδων Φλώρινας βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα να ανέβει στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Φλώρινας. Επίσης ήταν αρχηγός στην φετινή χρονιά στη Κ17 των μεικτών της ΕΠΣ Φλωρινας που πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή πορεία.

Ο Βαλάντης έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Ελλάς Άνω Καλλινίκης. Ένας ποδοσφαιριστής με πολύ όρεξη για δουλειά και ένα παράδειγμα για όλα τα νεαρά παιδιά, που έδειξε ότι δεν παίζει ρόλο η κατηγορία που αγωνίζεται ένας ποδοσφαιριστής, αλλά ο τρόπος που δουλεύει και η οργάνωση που έχει η ομάδα που αγωνίζεται ένας ποδοσφαιριστής.

Η διοίκηση, οι προπονητές και οι συμπαίχτες του Βαλάντη στις Ελπίδες Φλώρινας του εύχονται να συνεχίσει να έχει όνειρα και φιλοδοξίες και να κοιτάει μόνο μπροστά… Καλή επιτυχία!!!