- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συγχαρητήρια επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας

-Το Δ.Σ. της Ένωσης μας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους συναδέλφους της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, οι οποίοι λειτουργώντας με επαγγελματισμό και μεθοδικότητα, κατάφεραν να εντοπίσουν και να διασώσουν εγκαίρως ηλικιωμένη συμπολίτισσα μας, η οποία αγνοούνταν καθώς έχασε τον προσανατολισμό της και βρέθηκε σε δύσβατη δασική περιοχή, και να αποτρέψουν έτσι οποιονδήποτε περαιτέρω κίνδυνο για τη ζωή της.

Η σωτήρια αυτή επέμβαση των Αστυνομικών της ακριτικής μας περιοχής, αναδεικνύει για άλλη μια φορά την αυταπάρνηση και το φιλότιμο που διακρίνει τον Έλληνα Αστυνομικό ο οποίος επιτελεί το καθήκον του και τιμά τον όρκο του, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, παρέχοντας στο κοινωνικό σύνολο τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά τα μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας, αλλά και τους κατοίκους της περιοχής για την πολύτιμη συνεισφορά τους στις έρευνες, αποδεικνύοντας πως η ανθρωπιά, το φιλότιμο και η αλληλεγγύη, είναι έννοιες που ευτυχώς δεν έχουν εκλείψει.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Ιωάννης
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Παντελής