- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συλλυπητήριο μήνυμα του «Αριστοτέλη» για την εκδημία του Παρμενίωνα Σωτ. Κωνσταντινίδη

Με τη συμπλήρωση 40 ημερών από την κοίμηση του Παρμενίωνα Σωτ. Κωνσταντινίδη, η Μικτή και η Βυζαντινή Χορωδία του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», εκ μέρους της μεγάλης Αριστοτελικής Οικογένειας, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την Οικογένειά του.

Ο αείμνηστος Παρμενίων Σωτ. Κωνσταντινίδης, παλαιό μέλος της Μικτής Χορωδίας (επί 15ετία) και αναντικατάστατος βαρύτονος της καλοκαιρινής – υπό τον Λάκη Αθανασίου – Βυζαντινής Χορωδίας του Συλλόγου μας, υπήρξε μια ιδιαίτερα ευγενική, ήρεμη και έντονα ευαίσθητη πολυσχιδής, εκπαιδευτική, κοινωνική, πολιτιστική, προσκοπική, εκκλησιαστική και πατριωτική προσωπικότητα της γενέτειράς του Φλώρινας και ιδιαιτέρως του τόπου κατοικίας του, της Βέροιας. Η αγάπη του για τη μουσική τον οδήγησε στην ίδρυση της Μικτής Χορωδίας Προσκόπων και Οδηγών Βέροιας και στην οργάνωση της Εκκλησιαστικής Χορωδίας της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας.

Οι χαρισματικές σχέσεις ανθρωπιάς, φιλίας, εμπιστοσύνης, συνεργασίας και άδολης προσφοράς που ανέπτυξε σε κάθε τόπο που βρέθηκε και με όποιους συνεργάστηκε, ατομικά και Συλλογικά, καταδεικνύουν το μεγαλείο της ευγενικής του ψυχής και την οδό της ανταποδοτικής αγάπης και προσφοράς προς τις αξίες και τις πατροπαράδοτες ρίζες μας. Και αυτό αποτυπώθηκε στους γύρω του με αδιανόητο για πολλούς τρόπο: άνθρωποι που δεν έχουν καμιά σχέση με την Φλώρινα και τον Αριστοτέλη, να μιλούν με σεβασμό και εκτίμηση και για τα δύο, εξαιτίας του Παρμενίωνα.

Αιωνία του η Μνήμη.

Το ΔΣ του ΦΣΦΑ