- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συνάντηση του βουλευτή Γ. Αντωνιάδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. Α.Ε. Θ. Ψαθά για τη σιδηροδρομική σύνδεση της ΒΙ.ΠΕ. Φλώρινας

Τη Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022, ο βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης είχε συνάντηση με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. Α.Ε. κ. Θανάση Ψαθά. Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η σιδηροδρομική σύνδεση της ΒΙ.ΠΕ Φλώρινας. Ο κ. Ψαθάς διαβεβαίωσε το βουλευτή ότι εντός των επόμενων ημερών θα στείλει τη σχετική επιστολή στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ κ. Σπύρο Πατέρα, την οποία θα κοινοποιήσει και στο βουλευτή για τις περαιτέρω ενέργειες.

 Συζητήθηκαν επίσης διάφορα θέματα και προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η ΒΙ.ΠΕ Φλώρινας και τις προσπάθειες που κάνει η διοίκηση της ΒΙ.ΠΕ. για την επίλυσή τους. Ο βουλευτής τόνισε πως αυτή η χρονική συγκυρία είναι η καλύτερη των τελευταίων δεκαετιών αφού ο νέος αναπτυξιακός νόμος λόγω της Δίκαιης Μετάβασης δίνει ισχυρά επενδυτικά κίνητρα στο νομό Φλώρινας. Η ολοκλήρωση όλων αυτών των πρωτοβουλιών, θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της περιοχής η οποία τόσο πολύ το έχει ανάγκη.