- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Τα φαβορί για το βραβείο του πρώτου σκόρερ της Premier League

Την πρώτη αγωνιστική της Premier League είδαμε τον Έρλινγκ Χάαλαντ να μπαίνει στο χωρό με σπασμένα φρένα και δύο γκολ. Είδαμε τον Ντάργουιν Νούνιες να συστήνεται στους οπαδούς της Λίβερπουλ με γκολ από τον πάγκο. Είδαμε τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς να σκοράρει δις και να υποχρεώνει την ίδια Λίβερπουλ σε γκέλα στο Φούλαμ. Που θα καταλήξει άραγε το φετινό Χρυσό Παπούτσι της Premier League;

Το δείγμα είναι μικρό και ο ασφαλέστερος τρόπος να ψαχτούμε με τα φαβορί είναι οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών. Εκεί βλέπουμε πως ο Χάαλαντ είναι το απόλυτο φαβορί. Τι κι αν είναι νέος στο πρωτάθλημα, τι κι αν είναι μόλις 22 ετών, ο Νορβηγός δείχνει πως είναι έτοιμος να φτιάξει το δικό του θρύλο στην ομάδα όπου πριν από αυτόν αγαπήθηκε ιδιαίτερα ο πατέρας του.

Δεύτερος στα μελετημενα προγνωστικα στοιχήματος και στις αποδόσεις είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ, που πέρσι κατέκτησε το βραβείο του πρώτου σκόρερ, το τρίτο της καριέρας του (για την ακρίβεια, μοιράστηκε την πρωτιά με τον Σον της Τότεναμ). Και ο Αιγύπτιος ξεκίνησε τη σεζόν με γκολ στην πρώτη αγωνιστική, στο 2-2 της Λίβερπουλ κόντρα στη Φούλαμ.

Τρίτος ένας ακόμα ποδοσφαιριστής με τρία βραβεία πρώτου σκόρερ στο ράφι του. Ο λόγος για τον Χάρι Κέιν. Ο φορ της Τότεναμ και αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας έμεινε χωρίς γκολ στην πρεμιέρα, όμως έχει αποδείξει πάμπολλες φορές ότι είναι από τους πιο χαρισματικούς σκόρερ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.