- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Αγιασμός για την έναρξη της χορευτικής χρονιάς στον «Αριστοτέλη» – Ευχαριστήριο του Τμήματος Εθνογραφίας και Χορού

Από το τμήμα Εθνογραφίας και Χορού του ΦΣΦ «Ο Αριστοτέλης» γίνεται γνωστό ότι το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022, και ώρα 18:00 θα γίνει αγιασμός για την έναρξη της νέας χορευτικής χρονιάς.

Συγχρόνως η χοροδιδάσκαλος του Τμήματος, Ελευθερία Τρύφωνος, εκ μέρους τους συλλόγου και με αφορμή την πραγματοποίηση της 7ης Γιορτής Παραδοσιακού Χορού απευθύνει το κάτωθι ευχαριστήριο:

Μετά από δύο χρόνια αποχής λόγω της πανδημίας διεξήχθη στην αυλή  του «Αριστοτέλη» η 7η Γιορτή Παραδοσιακού Χορού «Περικλής Τρύφων», στις 5/9/22.

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την οικογένεια του Περικλή η οποία παρά το πένθος της, ήρθε μας τίμησε και νιώσαμε την παρουσία του φίλου μας ακόμα πιο έντονα ανάμεσά μας.

Όλους τους εθελοντές – χορευτές  του τμήματος Εθνογραφίας & Χορού καθώς και τους γονείς των χορευτών των παιδικών τμημάτων για την παρουσία και την στήριξη.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες αρμόζουν στην εκπαιδευτικό – χορεύτρια Λιάνου Τζουλιάνα για την δημιουργία του συγκινητικού βίντεο – αφιέρωμα το οποίο προβλήθηκε την βραδιά της εκδήλωσης, την Μπελίτση Μαρία, φοιτήτρια της Σχολής Καλών Τεχνών  για τον σχεδιασμό του σκίτσου στα μπλουζάκια των εθελοντών μας, τις υπεύθυνες της ιματιοθήκης Τζώτζη Αλίκη και Μπελίτση Μαρκέλλα,  τον υπεύθυνο του διοικητικού του τμήματός μας Αριστείδου Ιωάννη, καθώς και τον κοσμήτορα του συλλόγου μας Παπαχαρίση Σπύρο για την δημιουργία της αφίσας

Τις επιχειρήσεις του τόπου μας για την άμεση εξυπηρέτηση προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εκδήλωσή μας. Την επιχείρηση ΒΙΟΦΛΩ του Μπουτάκη Κωνσταντίνου, τον φούρνο του Ζιώγα, τα ηχητικά Πασχαλίδης, το ανθοπωλείο Μούκα Παρασκευή. Τους πολιτιστικούς συλλόγους Σκοπιάς, Αμμοχωρίου και Πολυπλατάνου για την διάθεση τραπεζοκαθισμάτων. Τα Μ.Μ.Ε. για την κάλυψη και την ανάδειξη της εκδήλωσής μας.

Επίσης, τον Δήμο Φλώρινας και την Αντιδήμαρχο Φουδούλη Σοφία για την άψογη συνεργασία και την αμέριστη συμπαράσταση.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο της Φλώρινας που αγκάλιασε την εκδήλωσή μας. Σας περιμένουμε του χρόνου να διασκεδάσουμε παρέα!

Η χοροδιδάσκαλος
Τρύφωνος Ελευθερία