- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Διεθνείς διακρίσεις για την era-products, μια νέα οικοτεχνία παρασκευής σάλτσας τομάτας και dip από το Αντίγονο

Λίγο έξω από την Φλώρινα, σε υψόμετρο 600 μέτρων η οικογένεια Κωνσταντινίδη για πάνω από μια δεκαετία, καλλιεργεί βιολογικά τομάτες σε μια έκταση 100 στρεμμάτων για την παραγωγή σάλτσας. Στον οπωρώνα μας βρίσκονται επίσης κορυφαίες ποικιλίες επιτραπέζιων μήλων καθώς και διάφορα αλλά φρούτα. Η φιλοσοφία μας είναι να δημιουργήσουμε αγνά γευστικά προϊόντα βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές ελαφρός πειραγμένες, χωρίς καμία προσθήκη συντηρητικών. Το μεράκι και η εμπειρία μας ενώνονται με τα υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντα που παράγει η δική μας γη και την αγάπη που τρέφουμε γι’ αυτή δημιουργώντας έτσι την ΕΡΑ.

Μετά από δοκιμές αρκετών ετών οδηγηθήκαμε στην δημιουργία μιας σειράς προϊόντων που σίγουρα θα σας εκπλήξουν.

Πρόσφατα μάλιστα η εταιρεία μας συγκαταλέχθηκε στα κορυφαία brands του κόσμου από την γαλλική εταιρεία favourite design προσθέτοντας την στο book των καλύτερων brands παγκοσμίως για το έτος 2022, καθώς και η design rush μια εκ των κορυφαίων εταιριών παγκοσμίως στον χώρο του design marketing που στο παρελθόν έχει αναδείξει τα mc Donald’s, την sony, την Microsoft, P&G, ομάδες του NBA και πολλά άλλα μας συμπεριέλαβε στα κορυφαία brands στον χώρο του food & beverage και όλα αυτά στον πρώτο μόλις χρόνο λειτουργίας μας.

Στόχος της επιχείρησης μας είναι με αυτόν τον τρόπο να καταφέρουμε ένα άνοιγμα στις διεθνείς αγορές του εξωτερικού, αναδεικνύοντας έτσι την μοναδικότητα και την υψηλή ποιότητα των ελληνικών προϊόντων.

Αυτό το διάστημα δραστηριοποιούμαστε κυρίως στην ελληνική αγορά αλλά ήδη αρκετοί πελάτες από διάφορες χώρες κυρίως Ευρώπη Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, αλλά και εκτός Αυστραλία, Καναδάς έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τα προϊόντα μας, τα έχουν δοκιμάσει και όλα δείχνουν πως πολύ σύντομα θα βρισκόμαστε στα ράφια των καταστημάτων τους.

Θεόφιλος Θεοφίλου
General manager Era-products