- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Είναι το τσιμεντένιο δάπεδο τέχνη; Τα διακοσμητικά δάπεδα και η πατητή τσιμεντοκονία με την υπογραφή Poriotis λένε ναι

Για πολλά χρόνια στο παρελθόν είχαμε την εντύπωση ότι οι επιφάνειες με τσιμέντο προδίδουν ένα υπό κατασκευή κτίριο που δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια, το μπετόν έχει γίνει μέρος της σύγχρονης αρχιτεκτονικής, ακολουθώντας τις επιταγές του Bauhaus και προσδίδοντας επιβλητικό κύρος στα κτίρια που περιβάλλει.

Τα διακοσμητικά δάπεδα με χτυπητό ή χτενιστό μπετόν και η πατητή τσιμεντοκονία για τσιμεντένιο δάπεδο εξωτερικού χώρου έχουν γίνει ανάρπαστα και πλέον κοσμούν πολλά ιδιόκτητα αλλά και δημόσια κτίρια που θέλουν να επιτύχουν μία εντυπωσιακή όψη.

Η εταιρεία εμφανούς μπετόν Poriotis έχει μετατρέψει την συγκεκριμένη κατασκευαστική λεπτομέρεια σε τέχνη, μεταμορφώνοντας τα κτίρια τα οποία αναλαμβάνει. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι προσφέρουν αυτές οι διαδικασίες.

Λιτό και λείο

Η πατητή τσιμεντοκονία μπορεί να είναι εσωτερικού αλλά και εξωτερικού χώρου και ουσιαστικά πρόκειται για ένα τσιμεντένιο δάπεδο που κατασκευάζεται με συγκεκριμένο τρόπο, ώστε να αφήνει την επιφάνεια λεία και εντυπωσιακή, χωρίς πόρους ή ατέλειες. Τοποθετώντας την πατητή τσιμεντοκονία για το χώρο σας, μπορείτε να επιλέξετε επίσης υδατοστεγές και αντιολισθητικό φινίρισμα, αλλά και διακοσμητική επίστρωση με πολλές επιλογές αλλά και μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υφών.

Επιλέξτε Poriotis, τους ειδικούς στο εμφανές μπετόν και δημιουργήστε μία επιβλητική αισθητική υψηλής ανθεκτικότητας και εντυπωσιακού στυλ στο τσιμεντένιο δάπεδο, με πατητή τσιμεντοκονία εξωτερικού χώρου.

Περίτεχνες λεπτομέρειες

Νομίζετε ότι το μπετόν δεν είναι τέχνη; Τα διακοσμητικά δάπεδα με χτυπητό ή χτενιστό μπετόν είναι η κορυφαία επιλογή για εξωτερικούς αλλά και εσωτερικούς χώρους, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της μοντέρνας αρχιτεκτονικής. Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες της εταιρείας Poriotis διαθέτουν τα απαραίτητα εργαλεία και τον κορυφαίο εξοπλισμό για να δημιουργήσουν τα διακοσμητικά δάπεδα που θέλετε για το χώρο σας. Χτυπητό ή χτενιστό μπετόν κορυφαίας ποιότητας με έμφαση στη λεπτομέρεια, ώστε το αποτέλεσμα να είναι καλαίσθητο αλλά και ανθεκτικό στο χρόνο.

Επισκεφθείτε σήμερα την ιστοσελίδα της εταιρείας Poriotis και μάθετε τα πάντα για τα διακοσμητικά δάπεδα με χτυπητό ή χτενιστό μπετόν και την πατητή τσιμεντοκονία και το πώς αυτές οι τεχνοτροπίεςθα μεταμορφώσουν το χώρο σας.