- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήριο της ΓΕΦ

Το Δ.Σ. της Γυμναστικής Ένωσης Φλώρινας, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου 17θέσιου λεωφορείου για τις ανάγκες του συλλόγου θέλει να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Αντιπεριφερειάρχη κύριο Βόσδου Σωτήριο, την Διευθύντρια της διεύθυνσης μεταφορών Σταματιάδου Ζωή και τους υπαλλήλους του τμήματος αυτοκινήτων του Τμήματος Συγκοινωνιών Φλώρινας.

Εκτιμούμε θερμά τη σημαντικότατη συμβολή σας στη πραγμάτωση των δραστηριοτήτων του συλλόγου μας. Η συγκεκριμένη αδειοδότηση αποτελεί προϋπόθεση για την ομαλή διεκπεραίωση των σχεδίων συμμετοχής μας σε εθνικούς και διεθνείς αγώνες. Η στήριξή σας στις πρωτοβουλίες μας προσέφερε ένα ακόμη εφόδιο για την διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων υψίστης σημασίας για την τοπική μας κοινότητα.

Χάρη στις δικές σας επίμονες ενέργειες, ο σύλλογος μας κατάφερε να θέσει σε κυκλοφορία ένα μέσο μεταφοράς το οποίο χρησιμεύει  στις εύκολες και ασφαλείς μετακινήσεις των αθλητών, δίνοντας τους ένα περαιτέρω κίνητρο να συμμετέχουν στις δράσεις που οργανώνουμε. Η ασφάλεια και η στήριξη των παιδιών με οποιοδήποτε δυνατό τρόπο αποτελεί προτεραιότητά μας, την οποία και στηρίζετε έμπρακτα.

Εκτιμούμε βαθύτατα την συνεισφορά σας και καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να την αξιοποιούμε στομέγιστο βαθμό.Ελπίζουμε στη συνέχιση της συνεργασίας μας και της υποστήριξης των πρωτοβουλιών μας.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ