- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

G/G στην Πράγα, 2-3 γκολ η Εθνική

Η 5η αγωνιστική του Nations League ολοκληρώνεται σήμερα, με εννιά αναμετρήσεις, στην Λάρνακα, η Εθνική φιλοξενείται από την Κύπρο, ενώ η Πορτογαλία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τσεχία.

 

Παράλληλα, πλησιάζει σιγά σιγά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Όλες οι πληροφορίες για το μουντιαλ 2022

  1. Κύπρος – Ελλάδα (21:45)

Συνέχεια με τον όμιλο της Εθνικής μας (2ο της Γ’ κατηγορίας). Το αντιπροσωπευτικό ματς συγκρότημα δοκιμάζεται στην Κύπρο, με στόχο να πετύχει το 5/5. Φυσικά και έχει κατακτήσει την 1η θέση και την άνοδο στην αμέσως επόμενη κατηγορία. Αυτό δε σημαίνει πως δεν θα παρουσιαστεί σοβαρή στη Λάρνακα. Η Κύπρος έχει δύο βαθμούς και μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Αν νωρίτερα η Β. Ιρλανδία έχει κερδίσει το Κόσοβο, τότε θα θέλει μόνο νίκη, για να παίξει τα… ρέστα της στο φινάλε. Βάσει αποδόσεων και υλικού, το φαβορί είναι η Ελλάδα, όμως, θα προτιμήσουμε τα 2-3 γκολ (με απόδοση 1.96), που προκύπτουν και από τους αριθμούς των δύο ομάδων (3/4 η πρώτη, 2 σερί η δεύτερη).

  1. Τσεχία – Πορτογαλία (21:45)

Συνέχεια στη διοργάνωση, αλλά με αγώνα από τον 2ο όμιλο της Α’ κατηγορίας. Η Τσεχία βρίσκεται στους 4 βαθμούς και ουσιαστικά δίνουν μάχη για να μην μπλέξουν με τον υποβιβασμό. Προέρχονται από δύο κολλητές ήττες, με Πορτογαλία και Ισπανία, οπότε δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να τριτώσει το κακό. Οι Ίβηρες είναι θυμωμένοι από την ήττα στην Ελβετία. Πίσω από την Ισπανία (στο -1), τη στιγμή που την αντιμετωπίζουν την ερχόμενη Τρίτη. Κρίσιμο ματς και για τους δύο ομάδες, δεν υπάρχουν περιθώρια γκέλας για καμία, έτσι οδηγούμαστε στο G/G, που προσφέρεται σε απόδοση 1.98.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα