- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Η μεγάλη γιορτή του «Αριστοτελείου»

Αισθάνομαι βαθύτατα την ανάγκη να ευχαριστήσω, εκ μέρους όλων μας, όσους τίμησαν με την παρουσία τους αλλά και με τα εγκάρδια μηνύματα και δώρα αγάπης τους την εκδήλωση του αγιασμού – εγκαινίων που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022 στους νέους χώρους μας.

Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω τον εφημέριο του Ι.Ν Αγίου Δημητρίου Φλώρινας, πατέρα Ιωάννη Δημόπουλο που ευλόγησε την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, όπως κάθε χρόνο.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Φλώρινας, κο Κωνσταντίνο Ρόζα, την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Πολιτισμού – Παιδείας και Τουρισμού, κα Σοφία Φουδούλη Τζώτζη και τον αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας, κο Παναγιώτη Νώτα, οι οποίοι με τους χαιρετισμούς τους απέδωσαν τα εύσημα στην πολύχρονη διαδρομή του φροντιστηρίου μας.

Θέλω, επίσης, να εκφράσω από καρδιάς ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους μαθητές μας- παλιούς και νέους- , τους γονείς τους, καθώς και τους συγγενείς και φίλους που έδωσαν το δυναμικό «παρών» τους, με τις ευχές και τα χαμόγελά τους!

Απευθύνουμε, παράλληλα, ευχαριστίες στην κα Θεοδότα Τόττη από την Ταράτσα Λύγκος για τον εξαιρετικό μπουφέ και τον Δημήτρη Στεφανίδη για τη μουσική επένδυση της εκδήλωσης.

Τέλος, θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε τους εκπροσώπους των Τοπικών Μέσων Φλώρινας και συγκεκριμένα τον κο Γιώργο Περιβολάρη από το neaflorina.gr και την κα Εβελίνα Αριστείδου από το Ελεύθερο Βήμα Φλώρινας για την κάλυψη και δημοσιοποίηση της εκδήλωσης!

Σας ευχαριστούμε θερμά όλους!
Ευχόμαστε καλή και ευλογημένη σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη και φώτιση!

Με εκτίμηση

Αρετή Δήμου
Ιδιοκτήτρια – Υπεύθυνη Σπουδών