- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Μειωτική στήθους: Πότε προτείνεται η πλαστική στήθους για αφαίρεση και μείωση μαστών και τι κόστος έχει

Συνήθως όταν ακούμε για πλαστική στήθους ή αναζητάμε τιμές και κόστος για μία τέτοια διαδικασία, αυτό που έχουμε σχεδόν κατά κανόνα στο μυαλό μας είναι ένα πιο πλούσιο και εντυπωσιακό μπούστο από το φυσικό μας. Ωστόσο είναι πολλές οι γυναίκες που αναζητούν τιμές και κόστος για μειωτική στήθους, αφού σε αυτές τις περιπτώσεις, η πλαστική στήθους συνάδει με τη μείωση και αφαίρεση του υπερβολικού όγκου των μαστών.

Μπορεί να μην την ακούμε τόσο συχνά όσο την αύξηση, όμως η μειωτική στήθους είναι μία επίσης δημοφιλής επέμβαση που θεωρείται ρουτίνας με χαμηλό κόστος, στην οποία προσφεύγουν πολλές γυναίκες παγκοσμίως, προκειμένου να διευκολύνουν την καθημερινότητά τους και να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους.

Ο πλαστικός χειρουργός Νικόλαος Καρμίρης διαθέτει μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στην πλαστική στήθους και μπορεί να σας καθοδηγήσει ώστε η μειωτική στήθους που θα κάνετε θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα σε τιμές που σας συμφέρουν.

Σε ποιες απευθύνεται

Οι ασθενείς που επιλέγουν να κάνουν μειωτική στήθους, είναι συνήθως εκείνες που διαθέτουν υπερβολικά πλούσιο και βαρύ μπούστο που σταδιακά παρουσιάζει πτωτικές τάσεις λόγω του όγκου του και επιπλέον δημιουργεί προβλήματα και πόνους στο στέρνο και τη μέση. Μάλιστα η συγκεκριμένη πλαστική στήθους είναι απαραίτητη σε άτομα που τα κιλά τους είναι δυσανάλογα με τον όγκο του στήθους τους με αποτέλεσμα να τους δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητά τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις η μείωση γίνεται με αφαίρεση μεγάλου όγκου των μαστών και συνδυαστικά, αν το επιθυμεί η ασθενής, με ένα επιπλέον κόστος μπορεί να γίνει και ανόρθωση, προκειμένου η εικόνα του στήθους τους μετά την μείωση να το κάνει να δείχνει στητό και σφριγηλό.

Γιατί σας συμφέρει

Η μειωτική στήθους είναι τόσο ευρέως διαδεδομένη πλαστική στήθους που πλέον θεωρείται ρουτίνας, επομένως το κόστος για τη μείωση του όγκου των μαστών είναι προσιτό για κάθε γυναίκα που το επιθυμεί. Φυσικά οι τιμές για τη μειωτική στήθους εξαρτώνται από το νοσοκομείο στο οποίο πραγματοποιείται η επέμβαση και την αμοιβή του χειρουργού και του αναισθησιολόγου, καθώς η πλαστική στήθους γίνεται με γενική αναισθησία, ωστόσο το τελικό κόστος είναι προσαρμόσιμο στις ανάγκες και τις δυνατότητες του κάθε ασθενούς.

Επισκεφθείτε σήμερα την ιστοσελίδα του πλαστικού χειρουργού Νικόλαου Καρμίρη και μάθετε τα πάντα για την μειωτική στήθους, αλλά και τιμές και κόστος για κάθε πλαστική στήθους που σας ενδιαφέρει.