- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Νικήστε το χρόνο: Κρέμες με βλαστοκύτταρα, λευκαντική κρέμα προσώπου και derma roller που σας κρύβουν χρόνια

Κάθε γυναίκα θέλει να φαίνεται νέα και όμορφη, χωρίς ατέλειες ακόμη κι όταν τα χρόνια περνούν. Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα του προσώπου, σταδιακά χάνει την ελαστικότητά του, ενώ η βαρύτητα το κάνει να φαίνεται πιο χαλαρό και γερασμένο. Ευτυχώς η επιστήμη της κοσμετολογίας έχει προχωρήσει τόσο πολύ που φέρνει τα θαύματα του εργαστηρίου σε μία κρέμα προσώπου που θα λατρέψετε.

Οι εξαιρετικές κρέμες με βλαστοκύτταρα τελευταίας τεχνολογίας, αλλά και η λευκαντική κρέμα προσώπου για πανάδες, σε συνδυασμό με τα ειδικά σχεδιασμένα derma roller προσώπου, μπορούν να σας χαρίσουν ξανά την νεανική όψη που ονειρεύεστε, αντιστρέφοντας τη φθορά του χρόνου.

Μία πρωτοποριακή τεχνολογία

Τα βλαστοκύτταρα σε κρέμα προσώπου είναι η νέα τεχνολογία στην περιποίηση και την αντιγήρανση, αφού κάνουν πραγματικά θαύματα για την επιδερμίδα σας. Ως βλαστοκύτταρα χαρακτηρίζονται τα «νεογνά» κύτταρα που δεν έχουν λάβει «ειδίκευση» (πχ κύτταρα δέρματος ή κύτταρα οργάνου) και επομένως μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε απαιτείται αναγέννηση και ανάπλαση. Οι κρέμες με βλαστοκύτταρα έχουν φυσικά αντιοξειδωτικές ιδιότητες και θρέφουν τα κύτταρα του δέρματος αυξάνοντας την παραγωγή κολλαγόνου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα λιγότερες γραμμές και ρυτίδες έκφρασης, βελτιωμένη υφή δέρματος με λάμψη και νεανική επιδερμίδα.

Αντίο κηλίδες

Οι πανάδες, είναι ενοχλητικές μελαγχρώσεις στο πρόσωπο και το δέρμα, κυρίως στις πολύ ανοιχτόχρωμες γυναίκες. Τώρα μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά και οριστικά με την λευκαντική κρέμα προσώπου για πανάδες από την Glow Era. Με ειδική σύνθεση από κρίνο θαλάσσης και Αλόη βέρα, αναπλάθουν τα κύτταρα της επιδερμίδας και επαναφέρουν την χρωματική ομοιομορφία, εξαλείφοντας τα σημάδια. Επιλέγοντας λευκαντική κρέμα προσώπου για πανάδες, μπορείτε να είστε σίγουρες για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Απλώστε το σε βάθος

Ta Derma roller προσώπου είναι ειδικά σχεδιασμένα για να βοηθούν τις κρέμες προσώπου να εισχωρούν στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος και να έχουν ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Απλώνοντας την κρέμα προσώπου με βλαστοκύτταρα ή την λευκαντική κρέμα προσώπου χρησιμοποιώντας derma roller προσώπου, τις βοηθάτε να εισχωρήσουν σε βάθος και επιπλέον διεγείρετε την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα σας εξασφαλίζοντας ακόμα καλύτερα αποτελέσματα αντιγήρανσης.

Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα με προϊόντα ομορφιάς Glow Era και βρείτε κρέμες προσώπου με βλαστοκύτταρα, λευκαντική κρέμα προσώπου για πανάδες και derma roller προσώπου σε μοναδικές τιμές.