- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Προκήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας από το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας

Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας, σε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του, αποφάσισε την προκήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 από τις 16:00 έως τις 20:00, ώστε να διευκολύνει τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα της περιοχής να συμμετέχουν στο μεγάλο Πανφλωρινιώτικο Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022, ώρα 17:00 στην Κεντρική Πλατεία της Φλώρινας.

Καλούμε όλους τους  φορείς του τόπου μας, κοινωνικούς εταίρους, συλλόγους, όλα τα σωματεία, τους εργαζόμενους, συνταξιούχους, ανέργους  και πολίτες της ακριτικής αυτής περιοχής, να συμμετέχουν για να διαμαρτυρηθούμε για το δυσβάσταχτο και υπέρογκο κόστος θέρμανσης της Φλώρινας, του Αμυνταίου, της Πρέσπας και των χωριών μας.

Να διεκδικήσουμε άμεση και χωρίς κριτήρια μείωση των φόρων στο πετρέλαιο θέρμανσης για όλους τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις της περιοχής.

Να διεκδικήσουμε επιδότηση όλων των μορφών θέρμανσης και για όλους χωρίς εισοδηματικά κριτήρια.

Πρέπει οι κυβερνώντες να καταλάβουν ότι ζούμε στην πιο ψυχρή περιοχή της χώρας και οι απαιτήσεις μας για θέρμανση είναι μεγαλύτερες και επιτακτικότερες.

Να δοθεί απόλυτη προτεραιότητα στην διανομή ξύλων και κάθε μορφής θέρμανσης στους κατοίκους του νομού.

Με την παρουσία μας δίνουμε δύναμη στον αγώνα μας.

Γιατί πρέπει να ζήσουμε.

Δεν πρέπει να λείπει κανείς.

Ας στείλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το μήνυμα ότι η Φλώρινα ΠΑΓΩΝΕΙ.

Ας διεκδικήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ότι μας ανήκει.