- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Προσωρινοί πίνακες του προγράμματος επιταγών αγοράς βιβλίων της ΔΥΠΑ

Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων, Αποκλειομένων και Παρόχων Βιβλιοπωλείων – Εκδοτικών Οίκων του Προγράμματος Χορήγησης Επιταγών Αγοράς Βιβλίων έτους 2022, στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ www.dypa.gov.gr

Οι δικαιούχοι και πάροχοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έχουν δικαίωμα υποβολής μίας και μόνο ένστασης κατά των αποτελεσμάτων, από σήμερα Τρίτη 13.09.2022 και ώρα 10:00, έως την Πέμπτη 15.09.202 και ώρα 15:00.

Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr) στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

Για ενστάσεις δικαιούχων:

https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai-parokhes/epitages-agoras-biblion

Για ενστάσεις παρόχων:

https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai-parokhes/parokhoi-epitagon-agoras-biblion

Ενστάσεις που δεν υποβάλλονται με ηλεκτρονικό τρόπο δεν εξετάζονται.

Οι δικαιούχοι που καταθέτουν ένσταση οφείλουν να:

Οι πάροχοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν να τεκμηριώνουν τους ισχυρούς τους, επισυνάπτοντας στην ηλεκτρονική τους σάρωση.

Το πρόγραμμα που θα ξεκινήσει από την επομένη έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων και θα ολοκληρωθεί στις 15 Νοεμβρίου 2022. Συνολικά θα εκδοθεί 150.000 επιταγές αξίας 20€ η καθεμία, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, με προϋπολογισμό 3.000.000€.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν χρήση της ηλεκτρονικής διεύθυνσης:  https://www.dypa.gov.gr/deltia-bivlion

Μητρώο Δικαιούχων – Ωφελουμένων

Πίνακας Αποκλειομένων

Πίνακας Αποκλειομένων Μελών

Πίνακας Μη Επιλεγομένων Λόγω Μοριοδότησης

Μητρώο Παρόχων

Πίνακας Αποκλειομένων Παρόχων

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΦ