- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ψάχνετε σύνθετα σαλονιού: Βρείτε τα καλύτερα έπιπλα στη Θεσσαλονίκη σε μοναδικές προσφορές

Όταν επιπλώνετε ή ανακαινίζετε το σπίτι σας, τα σύνθετα σαλονιού είναι από τα πιο must have έπιπλα για το καθιστικό σας, καθώς μπορούν να συμπεριλάβουν, όχι μόνο την τηλεόραση, αλλά χώρο για ηχεία και μουσική, κονσόλες, βιβλία ή ακόμη και μερικά μπουκάλια ποτών. Ίσως το πιο επιβλητικό αλλά και δημοφιλές κομμάτι σαλονιού, είναι από τα top sellers έπιπλα στη Θεσσαλονίκη και πλαισιώνει τέλεια κάθε μικρό ή μεγάλο καθιστικό, εξοικονομώντας χώρο και κερδίζοντας σε αισθητική.

Η εταιρεία με έπιπλα στη Θεσσαλονίκη Pro Home Προσκυνητόπουλος Γεώργιος, αποτελεί διαχρονικά την πρώτη επιλογή του κοινού, χάρη στην μοντέρνα αισθητική, την υψηλή ποιότητα, αλλά και τις συμφέρουσες προσφορές σε έπιπλα και ειδικά σε σύνθετα σαλονιού.

Δείτε τις επιλογές σε σύνθετα σαλονιού που έχουν γίνει ανάρπαστες και επιλέξτε τα πιο στυλάτα έπιπλα στη Θεσσαλονίκη για να πλαισιώσετε το σαλόνι σας.

Ρουστίκ

Με σκούρο ξύλο που συνδυάζεται τέλεια με τις γκρίζες αποχρώσεις, τα σύνθετα σαλονιού ρουστικ Νο 3 που θα βρείτε στο ProHome  είναι ειδικά σχεδιασμένα για να αξιοποιούν στο έπακρο το χώρο στον οποίο τοποθετούνται. Με πολλά ράφια κάτω από την επιφάνεια που τοποθετείται η οθόνη, προκειμένου να βάλετε κονσόλες ή περιφερειακά, αλλά και με κλειστό ντουλάπι στο πλάι, για βιβλία ή ποτά, η σύνθεση συμπληρώνεται με έξυπνα ράφια πάνω από την τηλεόραση για διακοσμητικά και μπιμπελό, αλλά και ένα επιπλέον ντουλάπι στην αριστερή πλευρά.

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα της Pro Home και αποκτήστε τα κορυφαία έπιπλα στη Θεσσαλονίκη με προσφορές που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.

Prince

Κάτι διαφορετικό, μοντέρνο και σίγουρα ξεχωριστό, τα σύνθετα σαλονιού Prince συνδυάζουν τη φαντασία με την αφαιρετική αισθητική, δίνοντας ένα πραγματικά μοναδικό αποτέλεσμα. Ξανθό ανοιχτόχρωμο ξύλο σε συνδυασμό με μαύρο και εμπριμέ λεπτομέρειες, πλαισιώνουν την τηλεόραση σας δημιουργώντας ένα άνετο και ανέμελο κάδρο, με αρκετά ράφια και αποθηκευτικούς χώρους, αλλά ταυτόχρονα αφηρημένη εικόνα. Από τα πιο δημοφιλή έπιπλα στη Θεσσαλονίκη, τα συγκεκριμένα σύνθετα σαλονιού είναι ιδανικά για μικρούς χώρους με boho αισθητική.

Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα με έπιπλα στη Θεσσαλονίκη Pro Home και βρείτε προσφορές και κορυφαίες προτάσεις σε σύνθετα σαλονιού για το σπίτι σας.