- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συμμετοχή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων στο πανφλωρινιώτικο συλλαλητήριο για το κόστος θέρμανσης

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας στηρίζει και συμμετέχει ενεργά στο Πανφλωρινιώτικο Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας με θέμα «Κόστος θέρμανσης», που διοργανώνουν κοινωνικοί εταίροι, σύλλογοι, σωματεία, συνδικάτα και πολίτες της Φλώρινας, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 17:00, στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας.

Πρέπει επιτέλους να γίνει κατανοητό από τους κυβερνώντες πως ζούμε στην πιο ψυχρή περιοχή της Ελλάδας με θερμοκρασίες που πέφτουν κάτω από το μηδέν το Σεπτέμβριο! Ο χειμώνας στη Φλώρινα δεν έρχεται το Δεκέμβριο… Είναι ήδη εδώ! Και λόγω του υπέρογκου κόστους θέρμανσης, τίθεται πλέον ζήτημα επιβίωσης μας!

Οι πολιτικοί άρχοντες του τόπου οφείλουν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και να διεκδικήσουν δυναμικά τα αυτονόητα, διότι διαφορετικά το μέλλον της ακριτικής μας περιοχής προβλέπεται ζοφερό….

Καλούμε τους συναδέλφους μας, μαζί με τις οικογένειές τους, να δώσουν δυναμικό παρών προκειμένου να ενώσουμε τις φωνές μας με τον υπόλοιπο λαό της Φλώρινας, αφού μόνο ενωμένοι και με διαρκή αγώνα μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Ιωάννης
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Παντελής