- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Τα εγκαίνια των νέων γραφείων του ΠΑΣΟΚ Φλώρινας (video, pics)

Πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια των νέων γραφείων του ΠΑΣΟΚ Φλώρινας, παρουσία του επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος, βουλευτή Ηλείας Μιχάλη Κατρίνη.

Τους παριστάμενους καλωσόρισε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής, Βαγγέλης Στάιος, ο οποίος σημείωσε μεταξύ άλλων πως «το ΠΑΣΟΚ αρχίζει και πάλι να αποτελεί την ελπίδα και την προοδευτική λύση στα προβλήματα του τόπου. Οι πολίτες ακούν και πάλι τις θέσεις μας, συζητάνε μαζί μας και σε αυτό το πλαίσιο αποφασίσαμε ως νέα νομαρχιακή επιτροπή να ανοίξουμε και πάλι τα γραφεία μας, ώστε αυτός ο μικρός χώρος να αποτελέσει έναν χώρο αναφοράς και πολιτικής ζύμωσης για τους δημοκρατικούς πολίτες».

Ο κ. Κατρίνης από την πλευρά του υπογράμμισε πως το ΠΑΣΟΚ έχει λαμπρό μέλλον και πως η εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη δίνει το στίγμα της ανανέωσης, που με την συνέχεια και την ενότητα και την αυτοδύναμη πορεία σηματοδοτούν το τρίπτυχο της παράταξης στη νέα εποχή.

Αναφερόμενος στη Φλώρινα σημείωσε πως «οι πολίτες δοκιμάζονται από τις άστοχες και βεβιασμένες επιλογές της κυβέρνησης και στο θέμα της απολιγνιτοποίησης και γενικότερα με την ενεργειακή και οικονομική κρίση. Ο πρωτογενής τομέας έχει πολλά προβλήματα, η κρίση άφησε ανοιχτές πληγές από το παρελθόν και δυστυχώς ούτε η προηγούμενη, ούτε η σημερινή κυβέρνηση μπόρεσαν να δώσουν ουσιαστικές λύσεις και απαντήσεις».

Κάλεσε δε τους πολίτες να ακούσουν τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ και να πειστούν ότι είναι η μοναδική αξιόπιστη εναλλακτική και ρεαλιστική λύση για τη χώρα.

Ακολούθησε πολιτική εκδήλωση, στην αίθουσα του ξενοδοχείου Emerald, με κεντρικό ομιλητή τον κ. Κατρίνη.