- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Το Parking! (της Εθνικής Τράπεζας)

-Στην αριστερή πλευρά του ιστορικού κτιρίου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος στο υποκατάστημα Φλώρινας βρίσκεται ιδιόκτητος ανοιχτός χώρος για να σταθμεύουν τα οχήματα τους τα στελέχη της τράπεζας.

-Για να εισέλθουν τα αυτοκίνητα πρέπει να περάσουν πάνω από το πεζοδρόμιο και να μην ενοχλείται η πρόσβαση κατά την είσοδο και έξοδο υπάρχει διαγράμμιση κίτρινου χρώματος που απαγορεύει την στάση και στάθμευση εντός του αυτού σημείου όλων των οχημάτων.

-Τα στελέχη της τράπεζας που ασκούν το δικαίωμα να εισέλθουν στο ιδιόκτητο PARKING δεν μπαίνουν στον αύλειο χώρο, αντίθετα σταθμεύουν εκεί ακριβώς που απαγορεύεται, πάνω στην κίτρινη διαγράμμιση καθιστώντας την έννοια της άχρηστη!.

-Με τον τρόπο αυτό παρασύρουν και άλλους οδηγούς να παρκάρουν παράπλευρα έτσι δημιουργείται μια παράνομη ζώνη σταθμευμένων οχημάτων, κάτι που ο κ.ο.κ  το απαγορεύει, μάλιστα ορίζει διοικητικό πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδων.

-Τα αυτοκίνητα δεν οδηγούνται από μόνα στην παραβατικότητα· κάποιοι άλλοι τα οδηγούν, αυτοί που τα οδηγούν ή δεν ξέρουν την σημασία της κίτρινης διαγράμμισης ή αποφεύγουν να ανοίξουν την πόρτα που οδηγεί στο παρκινγκ , ίσως το θεωρούν κουραστικό και χρονοβόρο.-

Σπύρος Α. Ηλιάδης

Δημοσιογράφος

Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ