- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Η ΤΕ Φλώρινας του ΚΚΕ για το αυριανό συλλαλητήριο

Η Τομεακή Επιτροπή Φλώρινας του ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της περιοχής να συμμετέχουν στο αυριανό συλλαλητήριο με σκοπό να ακουστεί η δική μας φωνή.
Να μην στοιχηθούν οι εργαζόμενοι κάτω από ξένες σημαίες και να οργανωθούν στα σωματεία τους ώστε να μπορέσουν να διεκδικήσουν με βάση τις πραγματικές τους ανάγκες, να σηκώσουν το κεφάλι τους στους χώρους δουλειάς. Για εμάς αυτό είναι μονόδρομος.

Η σημερινή κατάσταση όμως που ζούμε φέρει την σφραγίδα και όσων κυβέρνησαν μέχρι σήμερα, καθώς μια σειρά από αντιλαϊκοί νόμοι έχουν θεσπιστεί όλα αυτά χρόνια για τα ζητήματα της ενέργειας και έχουν εκτοξεύσει το κόστος για την επιβίωση μας.

Τα όποια μέτρα έχει πάρει η κυβέρνηση μέχρι σήμερα είναι ψίχουλα και κοροϊδία, δεν μας ανακουφίζουν ούτε στο ελάχιστο ενώ συνοδεύονται με τις προκλητικές δηλώσεις του «όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει».

Οι όποιες αντιπολιτευτικές κορώνες των ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΜΕΡΑ25, δεν πείθουν κανένα γιατί κινούνται στην ίδια ρότα του Ταμείου Ανάκαμψης και της δημοσιονομικής συνοχής.

Επιβάλλεται να παρθούν τα παρακάτω μέτρα: