- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Με τρεις νίκες ξεκίνησαν το φετινό πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών οι Σάρισες Φλώρινας (video, pics)

Ξεκίνησε χθες, Σάββατο 29 Οκτωβρίου, το πρωτάθλημα  Α1 Γυναικών 2022-2023 της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και οι πρώτοι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Φλώρινας.

Με νικήτρια την ομάδα «Σάρισες Φλώρινας» ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του Σαββάτου ενώ σήμερα, Κυριακή 30 Οκτωβρίου, διεξήχθη η 3η αγωνιστική μεταξύ των ομάδων «Σάρισες Φλώρινας» vs «Παναθηναϊκός» όπου και πάλι την πρωτιά είχαν οι Σάρισες με σκορ 4-2.

Ο πρόεδρος της ομάδας των Σαρισών, Γιώργος Λυγούρας,  δήλωσε:

«Σήμερα έχουμε την  πρεμιέρα της Α1 γυναικών, φιλοξενούμε τους πρώτους  αγώνες εδώ στη Φλώρινα, έχουμε να παίξουμε με τον Παναθηναϊκό, την Αλεξανδρούπολη και τη ΧΑΝΘ, είναι οι τρεις πρώτες αγωνιστικές και μετά θα συνεχίσει το πρωτάθλημα σε άλλες έδρες. Χθες, Σάββατο, αγωνιστήκαμε με την Αλεξανδρούπολη και την ΧΑΝΘ και νικήσαμε 4-1 και τα δύο παιχνίδια και αυτή τη στιγμή διεξάγεται το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αισιοδοξούμε, έχουμε πολύ δυνατή ομάδα και ελπίζουμε στη νίκη. Φέτος οι Σάρισες έχουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο που απαρτίζεται από ελληνίδες και ξένες αθλήτριες ενώ φιλοδοξία μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε στο φετινό πρωτάθλημα όπως κάνουμε εξάλλου κάθε χρόνο».