- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Μέλη του ΦΟΟΦ σε ορειβατική πορεία στον Όλυμπο (pics)

Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε η ορειβατική πορεία από φίλους και μέλη του Φ.Ο.Ο.Φ. που έγινε σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία (Ο.Φ.Ο.Ε.Σ.Ε) στον Όλυμπο και στις κορυφές του Αγ. Αντώνη 2815m και Σκολιό 2905m.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό αλλά και με ιδιαίτερη διάθεση από όλους, σε μια ομολογουμένως απαιτητική πορεία, που κράτησε επτάμιση ώρες στο σύνολο της, το βουνό των θεών για μια ακόμα φορά αποζημίωσε όλους τους ορειβάτες με την άγρια μοναδική ομορφιά του.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Πρίντεζης Γεώργιος δήλωσε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες δράσεις σε όλη την Ελλάδα ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όλα τα σωματεία της Ομοσπονδίας γνωρίζοντας της ομορφιές της πατρίδος μας.

Επίσης ο κ. Καρνάκης Γεώργιος μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και Οδηγός Βουνού έκανε την πρόταση να γίνει χειμερινή ορειβατική εκδρομή – πορεία στη Φλώρινα και συγκεκριμένα στο καταφύγιο του Παλιοχωρίου του Φ.Ο.Ο.Φ. την οποία και δεσμεύτηκε θα μεταφέρει στο Δ.Σ. του συλλόγου ο αντιπρόεδρος του.

Ευχαριστούμε θερμά την Ομοσπονδία για την πρόσκληση, το Κ.Ε.Ο.Α.Χ για την φιλοξενία και τους συνοδοιπόρους για την συντροφιά.

Για την ιστορία από την Βόρεια Ελλάδα συμμετείχαν:

Με ορειβατικούς χαιρετισμούς
Για το Δ.Σ.
Η πρόεδρος
Ρόζα Βαλίνα
Ο Γ. Γραμματέας
Ρούφας Κοσμάς