- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Οι Ελπίδες Φλώρινας στο Βελιγράδι (pics)

Οι Ελπίδες Φλώρινας, το τριήμερο 28-29-30 Οκτωβρίου ταξίδεψαν στο πανέμορφο Βελιγράδι!

Τα δύο τμήματα της ακαδημίας (Κ12 και Κ10) μαζί με τους συνοδούς και τους προπονητές βίωσαν μεγάλες εμπειρίες! Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας περιλάμβανε επίσκεψη στον ζωολογικό κήπο του Βελιγραδίου, ξενάγηση στο γήπεδο του ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ (ΜΑΡΑΚΑΝΑ), και φιλικές αναμετρήσεις με την ακαδημία της BEOGRAND.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές τη δεύτερη ημέρα δεν είχαν αγωνιστική δράση και απόλαυσαν τα αξιοθέατα της πόλης, επίσκεψη στον ναό του Αγίου Σάββα, περίπατο στις όχθες του Δούναβη, επίσκεψη σε εμπορικά καταστήματα και το απόγευμα του Σαββάτου παρακολούθησαν τον αγώνα της superleague Σερβίας μεταξύ των ομάδων ΒΟΣΝΤΟΒΑΤΣ -ΝΑΠΡΕΝΤΑΤ (η έδρα της γηπεδούχου ομάδας βρίσκεται στην οροφή ενός εμπορικού κέντρου).

Το πρωινό της Κυριακής είχε αγωνιστική δράση, οι νεαροί ποδοσφαιριστές αντιμετώπισαν την ακαδημία της ΠΑΡΤΙΖΑΝ, μια ακαδημία που βρίσκεται στο top 10 παραγωγής ταλέντων στην Ευρώπη! Στην επιστροφή για την Φλώρινα η αποστολή της ομάδας πραγματοποίησε στάση στη πόλη ΝΙΣ της ΣΕΡΒΙΑΣ για να δουν το εντυπωσιακό κάστρο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.

Οι Ελπίδες Φλώρινας άφησαν πάρα πολύ καλές εντυπώσεις τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο εξωαγωνιστικό κομμάτι, διαφήμισαν την όμορφη πατρίδα μας και ιστορικές ομάδες εκδήλωσαν το ενδιαφέρον να επισκεφτούν τη πόλη μας,βοηθώντας έτσι την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού της Φλώρινας.

Η διοίκηση του συλλόγου άρχισε να κάνει το σχεδιασμό για το επόμενο μεγάλο ταξίδι σε προηγμένη ποδοσφαιρική χώρα…!!