- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συμμετοχές και βάθρα των αθλητών του ΜΟΦ στον 1ο αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος ENDURO 2022 και Πανελληνίου Κυπέλλου ENDURO 2022 στην Άμφισσα

Το Σάββατο 1η Οκτωβρίου και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, οργανώθηκαν και τελέστηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Άμφισσας, ο 1ος αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος ENDURO και ο 1ος αγώνας Πανελληνίου Κυπέλλου ENDURO για το 2022.

Ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Φλώρινας συμμετείχε με 2 αθλητές -έναν σε κάθε αγώνα- που κατάφεραν πολύ άξια να εκπροσωπήσουν το σωματείο μας αλλά και την Φλώρινα στους θεσμούς αυτούς.

Πιο συγκεκριμένα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ENDURO 2022 και στην κατηγορία ΕΝ (νέοι και πρωτοεμφανιζόμενοι αναβάτες στον θεσμό), ο ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ στην πρώτη του εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, κατάφερε να ανέλθει στην 4η θέση.

Επίσης, στο Πανελλήνιο Κύπελλο ENDURO 2022 και στην κατηγορία C1, στην πρώτη του εμφάνιση στον θεσμό, ο ΠΕΤΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ κέρδισε επάξια την 2η  θέση του βάθρου.

Θέλουμε να συγχαρούμε θερμά τους αθλητές μας για την εξαιρετική παρουσία τους, την επάξια εκπροσώπηση της Φλώρινας, αλλά και τις επιδόσεις τους στους αγώνες και να τους ευχηθούμε ακόμη ψηλότερες θέσεις  στους επόμενους!

Με τιμή,

Για τον Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Φλώρινας

Μιχάλης Καπουλίτσας

Πρόεδρος ΜΟΦ