- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Θέσεις εργασίας στο Ηράκλειο Κρήτης (τελευταία ενημέρωση)

Κατόπιν σχετικής θεσμικής συνεργασίας του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φλώρινας με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ηρακλείου και στα πλαίσια του καταστατικού μας στόχου για ανάληψη δράσεων καταπολέμησης της ανεργίας, ανακοινώνουμε την ύπαρξη διαθέσιμων θέσεων εργασίας για την συλλογή ελαιοκάρπου στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Οι ανωτέρω θέσεις εργασίας, διάρκειας τριών ή τεσσάρων μηνών, θα προσφέρουν αξιοπρεπή ημερομίσθια και πλήρη ασφάλιση με εργόσημο ενώ για όσους ενδιαφέρονται θα προσφέρεται και δωρεάν διαμονή.

Τονίζεται ότι τα ανωτέρω τελούν υπό την αιγίδα των δύο συνεργαζόμενων Εργατικών Κέντρων και είναι διασφαλισμένες οι συνθήκες εργασίας, το ωράριο εργασίας, οι αξιοπρεπείς απολαβές καθώς και επίσης κάθε πτυχή της εργασιακής νομοθεσίας.

Η μετακίνηση όσων επιθυμούν να εργαστούν καθώς και η απορρόφηση τους στις θέσεις εργασίας, θα γίνει οργανωμένα με απόλυτο σεβασμό στους εργαζόμενους και με την εμπλοκή των παραπάνω εργατικών κέντρων.

Σκοπός της παραπάνω συνεργασίας είναι, τόσο η κάλυψη των εργατικών χεριών που απαιτούνται στην περιοχή της Κρήτης, όσο και η τόνωση της ανεργίας στην περιοχή της Φλώρινας και ενόψει του επερχόμενου χειμώνα.

Όσοι επιθυμούν να εργαστούν στις συγκεκριμένες θέσεις εργασίας μπορούν να επικοινωνήσουν με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας στο τηλέφωνο 2385046903.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΦ