- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Το παμφλωρινιώτικο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για το κόστος θέρμανσης (video, pics)

Με τη συμμετοχή του κόσμου να είναι μικρότερη του αναμενομένου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην κεντρική πλατεία της πόλης, το παμφλωρινιώτικο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για το κόστος της θέρμανσης.

Διοργανωτές και φορείς έθεσαν στις τοποθετήσεις τους τα βασικά αιτήματα του συλλαλητηρίου, με κυρίαρχο αυτό της δίκαιης μεταχείρισης και αντιμετώπισης της περιοχής και ιδιαίτερα τη μείωση των φορών στο πετρέλαιο θέρμανσης και την επιδότηση όλων των μορφών θέρμανσης για όλους, κατοίκους και επιχειρήσεις.

Τοποθετήσεις έγιναν από την πρόεδρο του νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Μαρία Νεοκαζιώτη, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σάββα Σαπαλίδη, τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Κώστα Σιάκο, την πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Αμυνταίου Διαμάντω Κρητικού, τον πρωτοπρεσβύτερο π. Σωτήρη Παρδάλη, τον πρόεδρο της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος και μέλος της ΓΣΕΕ Απόστολο Ραφτόπουλο και την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτη Πέρκα, ενώ γραπτό χαιρετισμό απέστειλε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Αντωνιάδης.

Δηλώσεις στήριξης έγιναν από τον περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη, τον αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Βόσδου και τους δημάρχους Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη, Αμυνταίου Άνθιμο Μπιτάκη και Πρεσπών Παναγιώτη Πασχαλίδη.