- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Εποικοδομητική συνάντηση κλιμακίου ΤΕΕ/ΤΔΜ με την Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Φλώρινας Π. Πέρκα

Σε εξαιρετικό κλίμα συναντήθηκε την Παρασκευή 04/11/2022κλιμάκιο του ΤΕΕ/ΤΔΜ, αποτελούμενο από τους: Νίκο Συλλίρη, Πρόεδρο, Δημήτρη Μπραγιάννη, Πρόεδρο Νομαρχιακής Επιτροπής Φλώρινας και Μιχάλη Παπαγιαννάκη,μέλος Αντιπροσωπείας ΤΕΕ/ΤΔΜ και προϊστάμενο της ΥΔΟΜ Φλώρινας,με την Βουλευτή Φλώρινας και Αν. Τομεάρχη Περιβάλλοντος & Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα, με την οποία συζήτησαν θέματα που αφορούν κυρίως στην ΠΕ Φλώρινας, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας,αλλά και ευρύτερα στην ενεργειακή πολιτική της χώρας.

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΔΜ Νικόλαος Συλλίρης αφού ενημέρωσε για τις συναντήσεις που έχει πραγματοποιήσει το τελευταίο διάστημα με φορείς της περιοχής, ενέταξε και αυτή τη συνάντηση στο πλαίσιο των προηγουμένων, στη λογική της συνδεσιμότητας όλων των φορέων της περιοχής για τη δημιουργία συνθηκών ανάπτυξης.

Η Βουλευτής ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του ΤΕΕ/ΤΔΜ για την πρωτοβουλία και συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα και τις ανάγκες της περιοχής και έγινε εκτενής συζήτηση επί των θεμάτων:

Η συνάντηση έληξε με την αμοιβαία υπόσχεση να δοθεί συνέχεια στη συνεργασία για το καλό του τόπου μας.