- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ημερίδα τουριστικής κατάρτισης διοργάνωσε ο Δήμος Φλώρινας

Ημερίδα τουριστικής κατάρτισης με τον τίτλο «Τουρισμός: Εκπαίδευση, απασχόληση και σημαντικές προοπτικές για την τοπική οικονομία» διοργάνωσε το απόγευμα του Σαββάτου 26 Νοεμβρίου ο Δήμος Φλώρινας.

Στόχος της δράσης ήταν η ενημέρωση των επαγγελματιών και των κατοίκων για τα ισχύοντα και τα νέα δεδομένα του κλάδου του τουρισμού, αλλά και η ενημέρωση μαθητών και φοιτητών για το εύρος των επαγγελματικών δυνατοτήτων που προσφέρει ο τουρισμός στην Ελλάδα. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα της EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης και Σταδιοδρομίας.

Εισηγητές ήταν ο Δρ Χρήστος Ταουσάνης, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας  – Επιστημονικός Διευθυντής EMPLOY EDU, ο κ. Γιάννης Αναστασιάδης, Περιφερειολόγος MSc – Σύμβουλος Ανάπτυξης και ο κ. Στράτος Βασιλόπουλος, πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών και Συναφών Δραστηριοτήτων Δήμου Πρεσπών.

Την ημερίδα συντόνισε ο Προϊστάμενος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας – Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Φλώρινας κ. Θανάσης Κάτης, ενώ χαιρετισμό εκ μέρους του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη απηύθυνε η Αντιδήμαρχος κα Σοφία Φουδούλη.