- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

ΚΝΕ Φλώρινας: Οι τραμπούκικες μέθοδοι της ΟΝΝΕΔ δε θα περάσουν!

Καταγγέλλουμε την ΟΝΝΕΔ Φλώρινας που με τραμπούκικο τρόπο προσπαθεί να ανακόψει οποιαδήποτε προσπάθεια αγωνιστικού σκιρτήματος και αγώνων στην περιοχή. Αφού απέτυχε μέσω εκλεγμένου μέλους της με την ΔΑΠ να διαλύσει την γενική συνέλευση του ΦΣ Νηπιαγωγών με διάφορους τρόπους, προσπάθησε να εκφοβίσει τους φοιτητές, μέλη της ΚΝΕ και άλλους αγωνιστές.

Πιο συγκεκριμένα:

Οι προσπάθειες εκφοβισμού και οι ασφαλίτικες μέθοδοι, που ανέσυρε η ΟΝΝΕΔ από το «δοξασμένο» παρελθόν της θα πέσουν στο κενό.

Ας αναρωτηθεί κάθε φοιτητής, φοιτήτρια και κάτοικος της Φλώρινας  γιατί κάνει αυτές τις ενέργειες η παράταξη της ΝΔ;

Δεν είναι τυχαίο ότι όλα αυτά συμβαίνουν σε μια περίοδο που ο λαός και η νεολαία πλήττονται βάναυσα από την αντιλαϊκή πολιτική και ταυτόχρονα πραγματοποιούνται αγωνιστικές διεργασίες μέσα στους ΦΣ της Φλώρινας. Την ίδια στιγμή οι φοιτητές και οι οικογένειές τους αγωνιούν για το δύσκολο χειμώνα που έχουμε μπροστά μας. Τους φοβίζει το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα έχουν σηκωθεί μεγαλειώδεις αγώνες πανελλαδικά, αλλά και στη πόλη της Φλώρινας, στους οποίους πρωτοστατούν κομμουνιστές.

Είναι βαθιά γελασμένοι ότι με τέτοιες πρακτικές θα ανακόψουν την προσπάθεια των μελών της ΚΝΕ για το ξαναζωντάνεμα των ΦΣ, την οργάνωση της συλλογικής συζήτησης και διεκδίκησης μέσα σε αυτούς και συνολικά την ανασύνταξη του φοιτητικού κινήματος. Πήραν την απάντηση τους από τους ίδιους τους φοιτητές μέσα στην γενική συνέλευση που εκτός των άλλων καταψηφίστηκε το αισχρό ψήφισμά τους για την αναζήτηση χορηγών για φοιτητική λέσχη.

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες τους έχουν κάνει στην άκρη. Φαίνεται ότι ακόμα το φυσάνε και δεν κρυώνει καθώς μετά από δεκάδες χρόνια έδιωξαν από πρώτη δύναμη στα Πανεπιστήμια την ΔΑΠ και ανέδειξαν την ΠΚΣ.

Να δυναμώσουν τώρα τον αγώνα τους οι φοιτητές και οι φοιτήτριες! Να δώσουν απάντηση στην κυβερνητική πολιτική μέσα από το δυνάμωναν των συλλόγων τους! Να απομονώσουν και να καταδικάσουν τέτοιου είδους ενέργειες! Να μην έχουν τόπο να σταθούν μέσα στις σχολές!

Οργανώσεις Φλώρινας της ΚΝΕ