- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ο Δήμος Φλώρινας στην εκδήλωση για τα 27 χρόνια λειτουργίας του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Στην εκδήλωση για τα 27 χρόνια λειτουργίας του «Χαμόγελου του Παιδιού», που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, παρευρέθηκε εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο και τον Δήμο Φλώρινας ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και υπεύθυνος του Γραφείου Εθελοντισμού κ. Μιχάλης Χάτζιος.

Ιδιαίτερη μνεία και εκτενής αναφορά έγινε απ’ όλους τους ομιλητές για το ρόλο που διαδραματίζουν οι εθελοντές, των οποίων η βοήθεια είναι καθοριστική για τη λειτουργία όλων των δομών του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Πριν και μετά την εκδήλωση, ο κ. Χάτζιος συναντήθηκε με τον ιδρυτή και Πρόεδρο του Δ.Σ του Οργανισμού κ. Κώστα Γιαννόπουλο, με τη Συντονίστρια Βορείου Ελλάδος κα Ιωάννα Μακρή, καθώς και με την υπεύθυνη Εθελοντών του Οργανισμού. Στις συναντήσεις, οι υπεύθυνοι του Οργανισμού εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες για το υποστηρικτικό ψήφισμα που εξέδωσε πρόσφατα το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας και συζητήθηκαν εκτενώς οι προοπτικές συνεργασίας του «Χαμόγελου του Παιδιού» με το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Φλώρινας.