- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ο Shogun συμμετείχε με 36 αθλητές στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών (pics)

Στις 20 Νοεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στο ΔΑΚ Πολίχνης, το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών.

Πλήθος κόσμου πλημμύρισε το στάδιο. Συμμετείχαν 86 σωματεία με περίπου 964 αθλητές. Η διοργάνωση ξεκίνησε με την παρουσίαση και την παράταξη των δασκάλων με τους συλλόγους τους. Ακολούθησε ενός λεπτού σιγή για τον πρόσφατα αδικοχαμένο ολυμπιονίκη του TAEKWONDO Αλέξανδρο Νικολαïδη. Όλα κινήθηκαν ομαλά, με σύντομη ροή, χωρίς ταλαιπωρία και καθυστέρηση. Τους αγώνες τιμά πάντα με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Θωμάς Σμιάρης ο οποίος δεν παύει να αγωνίζεται και να στηρίζει τους συλλόγους που απαρτίζουν την Ομοσπονδία.(Ε.Ο.Π.Τ).

Στους αγώνες αναδείχτηκαν για άλλη μια φορά οι Πολεμικές Τέχνες ως αθλήματα που προωθούν την ευγενή άμιλλα την πειθαρχία την ευγένεια και την αυτοσυγκέντρωση καθώς και την σωστή και σοβαρή δουλειά των προπονητών. Σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση πήρε μέρος και ο Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUN με 36 αθλητές. Οι αθλητές αγωνίστηκαν με τόλμη σθένος για τη διάκριση και την κατάκτηση ενός μεταλλίου προσφέροντας σε όλους τους παρευρισκόμενους στιγμές χαράς και συγκίνησης. Οι αθλητές του Συλλόγου μας κατάφεραν ξεχώρισαν, διακρίθηκαν και κατέκτησαν από ένα μετάλλιο.

Συγχαρητήρια από καρδιάς σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες!