- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Παρουσίαση καινοτόμου εδέσματος, παραγωγής του προγράμματος FUNDISH, από την ΒΙΟΦΛΩ (video, pics)

Ένα νέο, καινοτόμο έδεσμα παραγωγής του προγράμματος Fundish, δημιουργίας και έρευνας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, παρουσίασε το μεσημέρι της Παρασκευής η Βιοτεχνία Ορεκτικών Φλώρινας (ΒΙΟΦΛΩ), σε μια ειδική εκδήλωση που περιλάμβανε και γευσιγνωσία.

Το καλωσόρισμα έγινε από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Βιοτεχνίας Κώστα Μπουτάκη και ακολούθησαν οι βασικές εισηγήσεις σχετικά με το προϊόν.

Ο επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Δημήτρης Καφετζόπουλος, αναφέρθηκε στην παραγωγική διαδικασία, στη σύσταση και στον χρόνο ζωής του Καινοτόμου Εδέσματος παραγωγής του προγράμματος FUNDISH.

Ο επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Αντώνης Κουτελιδάκης, μίλησε για την διατροφική παρέμβαση διερεύνησης της επίδρασης του Καινοτόμου Εδέσματος παραγωγής του προγράμματος FUNDISH σε βιοδείκτες υγιών εθελοντών.

Τέλος, ο αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Δημήτρης Σκάλκος, τοποθετήθηκε για τις προκλήσεις, και ευκαιρίες στις προτιμήσεις των καταναλωτών στην μετά κορονοϊό εποχή.