- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Τράπεζα Χρώματος: H πρωτοβουλία της Vitex που αποδεικνύει πως το ενδιαφέρον για το κοινό καλό, είναι στο αίμα μας

Η Τράπεζα Χρώματος είναι μία πρωτοβουλία της Vitex, της μεγαλύτερης ελληνικής βιομηχανίας χρωμάτων. Με την πρώτη της ενέργεια, η Vitex κατάφερε να ενώσει περισσότερα από 400 χρωματοπωλεία – συνεργάτες, προκειμένου να εκπληρώσουν ένα κοινό στόχο, την αναβάθμιση και την προστασία των Δημόσιων Νοσοκομείων.

Η πρώτη ενέργεια αυτής της πρωτοβουλίας συλλογικής δράσης, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 8.000 λίτρα του καινοτόμου χρώματος με αντιικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες, Vitex with Vairo. Ένα πρωτοποριακό χρώμα με αποδεδειγμένη δράση ενάντια πληθώρας μικροβίων και ιών, συμπεριλαμβανομένου και του SARS -Cov2 καθώς και των βακτηρίων που προκαλούν ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις. Το Vitex with Vairo έχει λάβει άδεια κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ 90167/04-10-2021, αλλά και από αντίστοιχους αρμόδιους φορείς πολλών Ευρωπαϊκών χωρών.

Η ποσότητα των 4.000 λίτρων χρώματος Vitex with Vairo που προσφέρθηκε από τα χρωματοπωλεία – χρωμοδότες διπλασιάστηκε από την Vitex και περισσότερα από 8.000 λίτρα παραδόθηκαν στην αναπληρώτρια υπουργό υγείας, κα. Μίνα Γκάγκα και στη συνέχεια διανεμήθηκε σε περισσότερα από 80 δημόσια νοσοκομεία. Η παράδοση των λίτρων χρώματος, Vitex with Vairo, στα δημόσια νοσοκομεία πραγματοποιήθηκε παρουσία των χρωματοπωλείων – χρωμοδοτών αλλά και του διοικητικού, ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των Νοσοκομείων.

Τα λίτρα χρώματος, Vitex with Vairo, που παραδόθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Φλωρίνης, από τον χρωμοδότη: ΠΟΛΠΑΤΖΗ ΣΙΜΟ μέσω της Τράπεζας Χρώματος συνέβαλαν στην προστασία ευαίσθητων υγειονομικών χώρων, διασφαλίζοντας ένα πιο υγιεινό και ασφαλές περιβάλλον για τους ασθενείς, τους επισκέπτες και το προσωπικό του νοσοκομείου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Τράπεζα Χρώματος και τις δράσεις της επισκεφθείτε τον ιστότοπο trapezachromatos.gr.

????????????????????????????????????