- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Στη Θεσσαλονίκη οι Ελπίδες Φλώρινας (pics)

Τα πρωταθλήματα υποδομών που διοργανώνει η ΕΠΣ Φλώρινας έχουν διακοπεί λόγω του χειμώνα, έτσι το προπονητικό team των Ελπίδων Φλώρινας φρόντισε οι νεαροί ποδοσφαιριστές να έχουν παιχνίδια εκτός του νομού μας!

Αυτήν τη φορά, προορισμός η όμορφη Θεσσαλονίκη και συμμετοχή σε τουρνουά στα γήπεδα του Μακεδονικού. Την Πέμπτη 29/12 οι νεαροί ποδοσφαιριστές των ομάδων Κ14, Κ12 και Κ10 αντιμετώπισαν τις ιστορικές ακαδημίες του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ και του ΟΦΗ (επίλεκτοι από σχολές της Κρητικής ομάδας στην Αθήνα). Μετά το τέλος του τουρνουά η αποστολή επισκέφτηκε το γήπεδο ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Superleague μεταξύ των ομάδων ΑΡΗΣ -ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους ποδοσφαιριστές των Κ12 και Κ10!!! Μετά από συντονισμένες κινήσεις των προπονητών, οι νεαροί αθλητές συνόδευσαν τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του αγώνα!!! Στο τέλος του αγώνα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δώρισε στο σύλλογό μας τις επίσημες φανέλες του αγώνα!! Εμπειρία απίστευτη που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη των παιδιών για τα επόμενα χρόνια!! Η αποστολή επέστρεψε αργά το βράδυ στη Φλώρινα καθώς οι υποχρεώσεις του συλλόγου θα είναι ενεργές και την περίοδο των εορτών, με το πρόγραμμα να έχει ανακοινωθεί στους ποδοσφαιριστές.