- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Βαπτιστικοί Σταυροί για αγόρι

Ας το παραδεχτούμε… ο  προβληματισμός «τι δώρο να πάρω σ’ έναν άντρα;» είναι πάντα μεγάλος και ξεκινάει ήδη από τη βρεφική ηλικία! Γιατί κάθε νονός και νονά, μετά την αγορά των πιο χαριτωμένων ρούχων και αξεσουάρ, έρχονται αντιμέτωποι με την επιλογή του κοσμήματος που θα φέρει την ευλογία της τελετής στο πνευματικό τους παιδί. Οι βαπτιστικοί σταυροί για αγόρι είναι μία ξεχωριστή κατηγορία κοσμήματος και παρότι η αγορά τους μπορεί αρχικά να φαίνεται σα μια τυπική διαδικασία, προσφέρεται αρκετός χώρος για shopping fun και μικρά αισθητικά διλήμματα.

Στην πραγματικότητα οι βαπτιστικοί σταυροί για αγόρι προσφέρονται σε ποικιλία σχεδίων και μετάλλων και δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τους αντίστοιχους κοριτσίστικους. Η ειδοποιός διαφορά τους είναι πως για τα αγόρια η προτιμώμενη σχεδιαστική γραμμή του συγκεκριμένου κοσμήματος είναι πιο διακριτική και λιτή. Έτσι η επιλογή και αγορά του μπορεί να είναι το ίδιο διασκεδαστική, χωρίς το άγχος της εκλογής μεταξύ άπειρων στιλιστικών επιλογών. Χωρίς πολλά διακοσμητικά στοιχεία και χρωματιστές πέτρες, οι βαπτιστικοί σταυροί για αγόρι στηρίζονται περισσότερο στο μέταλλο κατασκευής, τον ενδεχόμενο συνδυασμό χρωμάτων και το τελικό φινίρισμά τους. Στην πιο retro και περίτεχνη εκδοχή του, ο αγορίστικος βαπτιστικός σταυρός μπορεί να έχει επάνω του σκαλισμένο τον Εσταυρωμένο.

Στον αντίποδα αυτής της επιλογής, οι πιο μοντέρνοι σταυροί βάπτισης για αγόρι είναι μονόχρωμοι από πολύτιμο μέταλλο και μάλιστα σε ροζ χρυσό. Το συγκεκριμένο χρώμα έχει σταθερή άνοδο στις προτιμήσεις του κοινού τα τελευταία χρόνια. Η δημοτικότητα του στο γυναικείο κόσμημα οφείλεται στο ιδιαίτερο χρώμα του και στις διεθνείς τάσεις στη μόδα διαφορετικών αισθητικών κατηγοριών. Παρόλα αυτά δεν αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο για τα κορίτσια και συστήνεται ανεπιφύλακτα για τους μικρούς δανδήδες. Η πάλλευκη επιδερμίδα με ροζ ή ουδέτερο τόνο είναι ο πιο όμορφος καμβάς για έναν σταυρό σε ροζ χρυσό. Φυσικά οι πιο κλασικές επιλογές σε ασήμι, πλατίνα και κίτρινο χρυσό αποτελούν διαχρονικές λύσεις που εντυπωσιάζουν με την απλότητά τους. Μία ξεχωριστή και ταυτόχρονα διακριτική πινελιά μπορεί να δώσει ο συνδυασμός δύο διαφορετικών μετάλλων, π.χ.  κίτρινου και λευκού χρυσού στα 9Κ, 14Κ ή 18Κ.

Επιπλέον οι σύγχρονες μέθοδοι επεξεργασίας και κοπής μετάλλων παρέχουν τη δυνατότητα διαφορετικού φινιρίσματος στο κόσμημα. Έτσι μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε σταυρούς με μικρές εγκοπές που αποδίδουν διάφορους τόνους χάρη στο παιχνίδισμα του φωτός, με ματ ή γυαλιστερό αποτέλεσμα, με λεία ή σαγρέ υφή. Το πιο σημαντικό για την επιλογή του βαπτιστικού σταυρού είναι να επενδύσετε σε αυτήν το προσωπικό σας γούστο, αφού αυτός θα είναι ένα δώρο από καρδιάς που θα συμβολίζει την ένωσή σας για μια ζωή.

Ανακαλύψτε τον ιδανικό βαπτιστικό σταυρό για τον πνευματικό σας γιο στην πλούσια συλλογή του kosmima24. Στο ηλεκτρονικό κατάστημά της θα ανακαλύψετε μία πληθώρα επιλογών σύμφωνα με τις αισθητικές προτιμήσεις σας και τον διαθέσιμο προϋπολογισμό σας. Το kosmima24 είναι μία εδραιωμένη εταιρεία στον χώρο του κοσμήματος και σας προσφέρει μοντέρνες και διαχρονικές λύσεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με τη δυνατότητα τροποποίησης του κοσμήματος από τη δική της ομάδα ειδικών στην επεξεργασία μετάλλων. H παραγγελία σας αποστέλλεται εντελώς δωρεάν σε όλη την Ελλάδα μέσα σε πολυτελή συσκευασία δώρου. Οι πιο όμορφοι βαπτιστικοί σταυροί για αγόρι βρίσκονται στο kosmima24.gr! Αναζητήστε τους σήμερα!