- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήριο του Γυμνασίου Φιλώτα προς την Αντιπεριφέρεια Πολιτικής Προστασίας

Η Αναπληρώτρια Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του Γυμνασίου Φιλώτα εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς την Αντιπεριφέρεια Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για τη διοργάνωση και την υλοποίηση ενημερωτικής δράσης στον χώρο του σχολείου με θέμα«Μέτρα προστασίας από τον σεισμό, τη φωτιά,τις χιονοπτώσεις και τον παγετό».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τουςο Περιφερειακός Σύμβουλος Φλώρινας Ιωάννης Κιοσές, ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Συλλίρης Νικόλαος, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Περιβάλλοντος, Κλιματικών Αλλαγών και Υποδομών Μάνος Θωμάς,ο Ειδικός Συνεργάτης της Αντιπεριφέρειας Πολιτικής Προστασίας Δούφλιας Ευάγγελος, η Προϊσταμένη Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Γρεβενών Παπαθεοδώρου Γκόλφω και οι Υπάλληλοι του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Σχοινά Μαρία, Ματιάκη Ελένη, Παγανιάς Δημήτριος και Ψιάνος Ιωάννης.

Τους ευχαριστούμε όλους θερμά για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκλησή μας, για την πολύ σημαντική και εμπεριστατωμένη παρουσίαση, καθώς και για την προσφορά ενημερωτικού υλικού και εξοπλισμού αντιμετώπισης του παγετού στο σχολείο μας.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Φιλώτα