- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Οι μαθητές του ΓΕΛ Φιλώτα ενημερώθηκαν από τον υπεύθυνο ΣΕΠ της ΔΔΕ Φλώρινας Σπύρο Παπαχαρίση

Οι μαθητές και οι μαθήτριες των Β και Γ τάξεων καθώς και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία εξαιρετικά διεξοδική δια ζώσης ενημέρωση σχετικά με την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, από τον Υπεύθυνο ΣΕΠ της ΔΔΕ Φλώρινας κ. Παπαχαρίση Σπύρο.

Δόθηκαν πολύ σημαντικές, έγκυρες και στοχευμένες απαντήσεις με τη βοήθεια πινάκων, διαγραμμάτων και αναλυτικών παραδειγμάτων, πάνω σε ατζέντα θεμάτων που είχε δημιουργηθεί από τα παιδιά.

Συζητήθηκαν φλέγοντα θέματα όπως:

Το αμείωτο ενδιαφέρον και ο καταιγισμός των ερωτήσεων, μετέτρεψαν την προγραμματισμένη ενημέρωση σε ενημερωτική ημερίδα!

Τα παιδιά πήραν πραγματικά σαφείς και ξεκάθαρες απαντήσεις σε ότι τα απασχολούσε. Οι υποψήφιοι και υποψήφιες του ΓΕΛ Φιλώτα για την Τριτοβάθμια εκπαίδευση, έχουν προετοιμαστεί καλά για μελλοντικές επιλογές!!

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Παπαχαρίση που «φωτίζει» πάντα τους προβληματισμούς των παιδιών σχετικά με τις σπουδές τους, και ιδιαίτερα για την ευγένεια και την προθυμία με την οποία ανταποκρίνεται πάντα σε κάθε πρόσκληση.

Η Αναπληρώτρια Διευθύντρια Μπούτσκου Παναγιώτα και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών του ΓΕΛ Φιλώτα