- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Όλες οι τάσεις στην διακόσμηση για το 2023

Η μόδα αλλάζει συνεχώς και εσύ θέλεις όπως διατηρείς την γκαρνταρόμπα σου updated, έτσι να διατηρείς και την διακόσμηση του σπιτιού σου ontrend; Διάβασε παρακάτω όλες τις τάσεις της διακόσμησης για την νέα χρονιά και κάνε τον χώρο σου να μοιάζει βγαλμένος από τις σελίδες ενός περιοδικού.

Vintage στοιχεία

Μια από τις τάσεις που παραμένει διαχρονική, δεν είναι άλλη από τα vintageστοιχεία στον χώρο σου. Πιο επίκαιρη από ποτέ, καθώς αποτελεί μια βιώσιμη επιλογή, η τάση αυτή επανέρχεται δυναμικά και το 2023 κάνοντας τα καταστήματα με vintageέπιπλα να έχουν την τιμητική τους. Επίλεξε να εντάξεις έπιπλα αντίκες σε χώρους του σπιτιού όπως το σαλόνι ή η κρεβατοκάμαρά σου και πάντρεψέ τα με σύγχρονα στοιχεία δίνοντας μια νοσταλγική νότα με σύγχρονη ματιά στον χώρο σου. Αν αγαπάς την ρετρό διακόσμηση ή την διακόσμηση που είναι εμπνευσμένη από την βικτοριανή εποχή, τότε αυτό το trendσίγουρα θα το λατρέψεις!

Σκούρες και ουδέτερες αποχρώσεις μαζί

Μπορεί να σου φαίνεται αντιφατικό, ωστόσο το πάντρεμα σκούρων και ουδέτερων αποχρώσεων βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τα decorationtrendsγια το 2023. Προτίμησε βαθιές σκούρες αποχρώσεις γήινων χρωμάτων, όπως σκούρο καφέ, μπορντό, βυσσινί ή κυπαρίσσι και συνδύασέ τα με ουδέτερους τόνους, όπως μπεζ ή ζαχαρί. Θα σε συμβουλεύαμε να κινηθείς σε ουδέτερες αποχρώσεις στις μεγάλες επιφάνειες του χώρου, π.χ. τοίχους και να επιλέξεις σκούρα χρώματα για τα κεντρικά έπιπλα του κάθε δωματίου, π.χ. έπιπλα γραφείου, τραπεζαρία κλπ. Ο χρωματικός αυτός συνδυασμός θα κάνει οποιοδήποτε χώρο να αναδίδει μια αίσθηση πολυτέλειας και θα αναβαθμίσει την διακόσμησή σου.

Διαφορετικά είδη φωτισμού

Ένα trendπου κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στην διακόσμηση, είναι η έμφαση στον φωτισμό και φέτοςη μόδα προστάζει τον συνδυασμό διαφορετικών ειδών φωτισμού με σκοπό την δημιουργία πολυδιάστατων χώρων. Μπορείς να αυτοσχεδιάσεις και να εντάξεις στον χώρο σου εντυπωσιακούς πολυελαίους ή μοντέρνα φωτιστικά με γεωμετρικά σχήματα, συστήματα κρυφού φωτισμού, λάμπες δαπέδου και επιτραπέζια φωτιστικά με ιδιαίτερο σχεδιασμό. Καλό θα ήταν ωστόσο να επιλέξεις θερμό ή ψυχρό εύρος φωτισμού για όλα τα φωτιστικά σου και να μην τα μπλέξεις, καθώς το αποτέλεσμα σε αυτή την περίπτωση θα είναι πολύ κουραστικό για την όρασή σου.

Στρογγυλές επιφάνειες

Τέλος στα γεωμετρικά σχήματα με πολλές γωνίες και στα αυστηρά σχήματα! Πλέον κυριαρχούν οι καμπύλες και οι στρογγυλές επιφάνειες σε όλους τους χώρους του σπιτιού. Ανανέωσε τον χώρο σου με ένα στρογγυλό τραπέζι, ένα υπέροχο πουφ ή φωτιστικά σε στρογγυλό ή οβάλ σχέδιο. Οι καμπύλες πλέον δεν είναι hotμόνο για την σιλουέτα σας, αλλά και για τον προσωπικό σας χώρο, εντάξτε τις στην ζωή σας!