- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Στο Αγρίνιο οι Ελπίδες Φλώρινας (pics)

Άρωμα Super League για τις Ελπίδες Φλώρινας καθώς η Κ17 του συλλόγου επισκέφτηκε την Τετάρτη 4/1 την πόλη του Αγρινίου.

Το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές περιλάμβανε πρωινό ξύπνημα και αναχώρηση για τις εγκαταστάσεις Emileon της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ. Εκεί μας περίμεναν ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής ΡΗΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και ο παλιός ποδοσφαιριστής των ΕΛΠΙΔΩΝ ΜΑΝΟΣ ΒΑΛΑΝΤΗΣ (αγωνίζεται με τη Κ19 του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ) οι οποίοι ξενάγησαν την αποστολή σε όλους τους χώρους του emileon (γραφεία, αίθουσα βιντεοανάλυσης, φυσικοθεραπευτήρια, γυμναστήριο, αποθήκη ιματισμού, 6 γήπεδα ποδοσφαίρου!!).

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας με τη Κ17 της ΠΑΕ Παναιτωλικός. Μετά το τέλος του αγώνα, η αποστολή γευμάτισε στο ρεστοράν του emileon και στη συνέχεια αναχώρησε για το γήπεδο του Παναιτωλικού για να παρακολουθήσει τον αγώνα πρωταθλήματος της Super League μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ -ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ. Μετά το τέλος του αγώνα οι νεαροί αθλητές είχαν την χαρά να φωτογραφηθούν και να συνομιλήσουν με τον γενικό αρχηγό του Ατρομήτου κ. ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΝΙΚΟ και τον ποδοσφαιριστή κ. ΚΟΤΣΩΠΟΥΛΟ ΚΩΣΤΑ καθώς οι δύο κύριοι διατηρούν μακροχρόνια φιλία με το προπονητικό team των ΕΛΠΙΔΩΝ. Η ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ χάρισε στον σύλλογό μας την επίσημη φανέλα του αγώνα!!

Η διοίκηση των ΕΛΠΙΔΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ευχαριστεί δημόσια τη ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ για την άψογη φιλοξενία και τον φούρνο ο ΜΙΜΗΣ που εδρεύει στη Φλωρινα για την χορηγία ενός foul breakfast για όλα τα μέλη της αποστολής.